Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

FOX Union Boa Clipless Shoes Black 41

FOX Union Boa Clipless Shoes Black 41

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FOX Union Boa Clipless Shoes Black 41 z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, cyklistické oblečení a příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným FOX Union Boa Clipless Shoes Black 41 .

Detailní informace

Boty Fox Union BOA jsou nastaveny tak, aby pozvedly vaše dobrodružství na horských kolech na novou a sebevědomější úroveň. Získejte více síly a přizpůsobte si svůj střih k dokonalosti s duálním systémem BOA Li2, který je součástí těchto bot připravených pro trail. Obuv pro horská kola, která je vyrobena s robustními prvky včetně tvarované špičky pro ochranu proti nárazům kamenů, snadno zvl&aac...ute;dne náročnost trailů.
Nízkoprofilová, na míru vyladěná mezipodešev s lehkým a přesným střihem zvyšuje přilnavost a pocit na pedálech a poskytuje vám více pohodlí. Výkon je optimalizován díky tvarované vnitřní výztužné desce, nejedná se však o tuhost na úkor komfortu mimo kolo. Podrážka je navržena s použitím gumové směsi Ultratac se vzorem běhounu, který poskytuje nejlepší přilnavost a odolnost ve své třídě, zatímco 2-šroubový systém zarážky je kompatibilní s většinou bezklipsových pedálů. MTB boty Fox Union BOA, které jsou všestranné a mají nenápadný styl, byly zrozeny na úspěch.
Vlastnosti
Podrážka Ultratac vyvažuje přilnavost a odolnost Dual Li2 Dials, poháněný systémem BOA Fit System, poskytuje mikro-nastavitelnost za chodu a vylepšený přenos síly do pedálů díky bezpečnému a tvarovanému uchycení. Tvarovaná špička a zesílená oblast prstů na ochranu před nárazy kamenů Jednodílný svršek pro konzistentní a přesný střih Svařovaná konstrukce odolná vůči povětrnostním vlivům Tvarovaná vnitřní pata pro prémiový, protiskluzový střih Vyladěná mezipodešev EVA vyvažuje odpružení pro celodenní pohodlí při jízdě s účinností pedálování Texturovaný potisk s vysokou hustotou v oblastech s vysokým opotřebováním pro lepší odolnost Lehký, zesílený nylonový shank dodává tuhost efektivnímu přenosu síly na pedály Systém zarážek se 2 šrouby je kompatibilní s většinou pedálů ''Power and Control'' na spodní části boty, který vám pomůže vybrat umístění zarážky
Doporučené použití
Horské kolo Downhill Enduro Trail
Použití pro : All-Mountain Použití pro : Enduro Použití pro : Downhill Pohlaví : Unisex Technologie : Dual Boa Technologie : Ultratac Hmotnost (g) : 443.0 Věková skupina : Dospělý Velikost UK : 7 Barva podle výrobce : Black Sezóna : Léto Země původu : Vietnam Barva : Černá Použití pro : Trail Velikost EU : 41

Produkt je výrobek značky Fox ,distribuovaný s EAN kódem 0191972732232.

Procházet zboží z kategorie Sport Fox, Outdoorové aktivity Fox, Cyklistika Fox, Cyklistické oblečení a příslušenství Fox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 41
  • Barva: Black
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 399,- Kč
1 120,- Kč
Detail

Dres Flexair Pro Ls Fluo Orange M

Velikost M / Oranžová / Pro muže / Fox
2 399,- Kč
Detail
899,- Kč
630,- Kč
Detail
3 569,- Kč
Detail

Fi´zi:k Tempo Artica R5 GTX White/Grey 42

Velikost 42 / White / Pro muže / Fi´zi:k
6 089,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

FOX Union Boa Clipless Shoes Black 41 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, cyklistické oblečení a příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FOX Union Boa Clipless Shoes Black 41
Právě si prohlížíte...

4232,- Kč