Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fox Ranger Cyklo Pant Black

Fox Ranger Cyklo Pant Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fox Ranger Cyklo Pant Black z kategorie oblečení a móda, oblečení, sportovní oblečení, oblečení na cyklistiku, cyklistické kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Fox Ranger Cyklo Pant Black .

Detailní informace

Cyklokalhoty Fox Ranger Cyklo Pant Black :
Kalhoty Fox Ranger Cyklo Pant jsou určené pro muže, kterým poskytnou na jejich cyklistických vyjížďkách perfektní komfort. Vyrobené jsou z 94 % z nylonu a z 6 % z elastanu, díky čemuž jsou ideálně elastické. Spodní část nohavic je zúžená a na jejich bocích nechybí kapsy. Zapínají se přitom na patentky. Kalhoty Fox Ranger Cyklo Pant zajistí skvělé pohodlí při jízdě na kole v chladnějších dnech.
Klíčové vlastnosti cyklokalhot Fox Ranger Cyklo Pant BlackCyklistické kalhoty pro mužeVyrobené z 94 ...% z nylonu a z 6 % z elastanuSpodní část nohavic je zúženáKalhoty Fox Ranger Cyklo Pant s kapsami na bocíchZapínají se na patentkyBarevné provedení: černé
Velikosti:34, 36 a 38

Produkt je výrobek značky Fox Racing.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Fox Racing, Oblečení Fox Racing, Sportovní oblečení Fox Racing, Oblečení na cyklistiku Fox Racing, Cyklistické kalhoty Fox Racing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fox Ranger Cyklo Pant Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, sportovní oblečení sleva, oblečení na cyklistiku sleva, cyklistické kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fox Racing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fox Racing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fox Ranger Cyklo Pant Black
Právě si prohlížíte...

2399,- Kč