Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

1 890,- Kč
Detail
1 999,- Kč
Detail
2 172,- Kč
Detail

IXS integrální helma Trigger FF Black ML

Velikost 58 cm / 59 cm / 60 cm / 61 cm / 62 cm / Černá / Ixs
6 790,- Kč
Detail

POC Kortal Blue Matt M-L

Velikost 55 cm / 56 cm / 57 cm / 58 cm / Modrá / Poc
5 590,- Kč
4 472,- Kč
Detail

Sena M1 Matt Gray M 2021

Sena M1 Matt Gray M 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sena M1 Matt Gray M 2021 z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, cyklistické oblečení a příslušenství, cyklistické helmy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sena M1 Matt Gray M 2021 .

Detailní informace

Speciální MTB / Trail přilba s integrovaným interkomem a zadním LED světlem pro horská kola (3 intenzity jasu, 3 režimy svícení - svícení, blikání, pomalé blikání). Headset je integrovaný tak, aby co nejméně zasahoval do vzhledu a funkčnosti přilby (3 tlačítka na přilbě). Hmotnost 430 g (velikost M). HEADSET
Dosah až 900m v otevřeném terénu. Možnost komunikace až s 3 dalšími jezdci. Integrovan&y...acute; mikrofon a sluchátka HD kvality Maximální doba hovoru: 11-18 hodin Dobíjecí doba: 2,5 hodiny Rychlé dobíjení: 20 minut dobíjení = 3 hodiny užívání
RIDECONNECTED
Přilba M1 na horské kolo přináší osvědčenou Bluetooth komunikační technologii od společnosti Sena. 4-cestný Bluetooth interkom Vám umožňuje komunikovat až se třemi dalšími cyklisty. Připojte se ke svému smartphonu pomocí rozhraní Bluetooth® 4.1 a tak poslouchejte hudbu, pokyny GPS, telefonní hovory a další
JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ
Headset je integrovaný tak, aby co nejméně zasahoval do vzhledu a funkčnosti přilby (na přilbě jsou pouze 3 tlačítka). Zabudované reproduktory jsou zcela integrované a jsou zapuštěny nad vašimi ušima, což znamená, že nebudou mít rušivé sluchátka - tento design s otevřeným uchem umožňuje poznávat vaše okolí na cestách, i když posloucháte hudbu nebo chatujete s přáteli. Integrovaný mikrofon je vybaven patentovanou technologií Sena Advanced Noise Control ™, která redukuje nežádoucí hluk větru.
PŘIPOJENÉ NA CESTĚ S BLUETOOTH® INTERCOM
M1 je vybavena 4-cestným Bluetooth interkomem, který vám umožní komunikovat s jezdci, kteří mají přilbu vybavenou technologií Sena Bluetooth. Až čtyři lidé mohou komunikovat na trasách v okruhu až 900 metrů. Součástí přilby je i obousměrný HD interkom.
Poznámka: Přilba Bluetooth Intercom M1 není kompatibilní s přilbou M1 EVO BEZPEČNOST, POHODLÍ A STYL
Integrované zadní LED světlo dramaticky zvyšuje vaši viditelnost pro ty, kteří jsou za vámi, zatímco přiložena sluneční clona snižuje sluneční záření. Četné průduchy na přilbách umožňují proudění vzduchu, zatímco nastavitelný nylonový řemínek na bradu se spojuje s seřizovačem spin-lock, který pohodlně přiléhá a tak stabilizuje přilbu na hlavě.
PŘIPOJTE SE K svůj smartphone
Po spárování vašeho smartphonu s přilbou přes připojení Bluetooth vám M1 umožní poslouchat GPS navigaci, telefonovat, slyšet signály z fitness aplikací a rovněž vaše oblíbené melodie.
APLIKACE SENA UTILITY
Prostřednictvím aplikace můžete interkomu povolit jednoduché vzájemné spojení skupinám přátel a získat přístup k stručné příručce k produktu na cestách. Můžete také v aplikaci použít Smart Intercom Pairing pro rychlé naskenování QR kódu v telefonu přítele a tak okamžitě spárovat vaše přilby navzájem!
OBECNĚ
Hmotnost: 430 g (velikost M) Provozní teplota: -10 ° C - 55 ° C (14 ° F - 131 ° F) Skladovací teplota: 15 ° C - 30 ° C (59 ° F - 86 ° F)
PŘILBA
Polykarbonátová skořepina helmy s výstelkou EPS Nylonový bryndáček
BLUETOOTH
Bluetooth 4.1 Profil náhlavní soupravy (HSP) Handsfree profil (HFP) Profil rozšířené distribuce zvuku (A2DP) Profil dálkového ovládání zvuku a videa (AVRCP)
INTERKOM
Pracovní vzdálenost: až 900 metrů (980 yardů) ve volném terénu Podporuje až 4 jezdců
AUDIO
Zrušení šumu: Advanced Noise Control ™ Kodek: Zabudovaný kodek SBC
BATERIE
Doba hovoru: 11 ~ 18 hodin (liší se podle použití LED) Doba nabíjení: 2,5 hodiny Rychlé nabíjení: 20 minut nabíjení se rovná 3 hodinám interkomu Typ: lithium-polymerová baterie Teplota nabíjení: 0 ° C ~ 40 ° C (32 ° F ~ 104 ° F)
CERTIFIKÁTY
Elektronika: CE, FCC, IC Přilba: CE EN 1078, CPSC 1203
Barva: Šedá Pohlaví: Pánské

Produkt je výrobek značky Sena ,distribuovaný s EAN kódem 8809629525725.

Procházet zboží z kategorie Sport Sena, Outdoorové aktivity Sena, Cyklistika Sena, Cyklistické oblečení a příslušenství Sena, Cyklistické helmy Sena.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Grey
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 139,- Kč
4 857,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 280,- Kč
Detail
8 290,- Kč
8 129,- Kč
Detail
12 090,- Kč
10 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sena M1 Matt Gray M 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, cyklistické oblečení a příslušenství sleva, cyklistické helmy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sena a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sena najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sena M1 Matt Gray M 2021
Právě si prohlížíte...

4690,- Kč