Abus Skurb Kid White Crowns S Dětská cyklistická helma - 10% sleva

-10%
Abus Skurb Kid White Crowns S Dětská cyklistická helma
1 238 1 371 2039
1 238,- Kč

Původní cena: 1 371,- Kč


Hodnocení:


Abus Skurb Kid White Crowns S Dětská cyklistická helma z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, cyklistické oblečení a příslušenství, cyklistické helmy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Abus Skurb Kid White Crowns S Dětská cyklistická helma .

Zlevněné zboží

Život dítěte by se měl odehrávat venku. Skurb Kid spolehlivě ochrání malé průzkumníky – aby mohlo přijít další dobrodružství.
Chceme je chránit, jak nejlépe umíme. Proto používáme osvědčený proces in-mold k vytvoření trvalého spojení mezi robustní vnější skořepinou a materiálem přilby absorbujícím nárazy - pro co nejlepší stabilitu. Nastavov...ací systém s praktickým kolečkem na zadní straně hlavy zajišťuje individuální střih: přilba se přizpůsobí obvodu hlavy a nabízí také prostor pro cop. Robustní a lehká přilba, která zůstává na svém místě a zapůsobí na děti svým skvělým vzhledem.
Technologie
In-Mold pro trvalé spojení vnější skořepiny s materiálem přilby absorbujícím nárazy (EPS) Zoom Ace Kids: jemně výškově nastavitelný systém s protiskluzovým nastavovacím kolečkem pro individuální přizpůsobení Helma vhodná pro nositelky copů - výškově nastavitelný systém v zadní části hlavy vytváří prostor pro copy Velikost se nastavuje pomocí kroužku vyrobeného z robustního a pružného plastu pro optimální stabilitu a přizpůsobivost Vynikající ventilace se 4 přívody a 4 výstupy vzduchu Odnímatelné a ručně pratelné polstrování pro maximální pohodlí Všité popruhy pro pohodlné nošení
Technologie : Pěnový polystyren (EPS) Velikost : S Vybrat velikost : 49 Barva : Bílá Typ helmy : Dítě Hmotnost (g) : 240.0 Použití pro : Road Typ helmy : Junior Obvod hlavy v cm : 45-50 Vybrat velikost : 47 Helma se štítem : Ne Vybrat velikost : 46 Modelový rok : 2023 Země původu : Itálie Vybrat velikost : S Věková skupina : Dítě Vybrat velikost : 50 Barva podle výrobce : White Crowns Pohlaví : Unisex Vybrat velikost : 48 Navrženo v : Německo Vybrat velikost : 45 Nastavitelnost : Ano

Produkt je výrobek značky Abus ,distribuovaný s EAN kódem 4003318046810.

Procházet zboží z kategorie Sport Abus, Outdoorové aktivity Abus, Cyklistika Abus, Cyklistické oblečení a příslušenství Abus, Cyklistické helmy Abus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: S
  • Barva: White
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

929,- Kč
789,- Kč
Detail
4 632,- Kč
Detail
1 890,- Kč
1 818,- Kč
Detail
1 833,- Kč
1 477,- Kč
Detail
3 554,- Kč
3 058,- Kč
Detail
2 590,- Kč
2 139,- Kč
Detail
590,- Kč
Detail
6 590,- Kč
Detail

Kask Rex Orange/White M

Velikost M / Orange White / Kask
5 390,- Kč
Detail
5 989,- Kč
5 409,- Kč
Detail
2 299,- Kč
2 170,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Abus Skurb Kid White Crowns S Dětská cyklistická helma a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, cyklistické oblečení a příslušenství sleva, cyklistické helmy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Abus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Abus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Abus Skurb Kid White Crowns S Dětská cyklistická helma
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1238,- Kč