Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm
Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm
Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm
Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm
1 990 1 990 2306
1 990,- Kč

Původní cena: 1 990,- Kč


Hodnocení:


Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm z kategorie sport, cvičení a fitness, jóga a pilates, cvičební podložky na jógu a pilates, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm .

Detailní informace

Protiskluzová skládací podložka, snadná možnost rozšíření, oboustranné barevné provedení, bezproblémové skladování, vhodná pro aerobic, gymnastiku či bojové sporty.. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 4 cm je podložka vhodná pro domácí cvičení, gymnastiku, aerobic a bojové sporty jako karate, kickbox či taekwondo. Díky jednoduchému skládacímu mechanismu si z jednotlivých částí ve tvaru puzzle můžete sestavit jakýkoliv tvar či zvolit velikost kompletní sestavy.
Toto řešení umožňuje i bezproblémové skladování. Po dokončení tréninku je možné ...lehké díly o velikosti 1x1 m naskládat na sebe, aby zabíraly co nejméně místa, nebo třeba schovat za nábytek. Ke každému dílu skládačky dostanete i čtyři boční "zakončovací" části, takže je nemusíte dokupovat zvlášť. Díky oboustrannému barevnému provedení si budete moci pohrát i s designem cvičební plochy. 
Puzzle podložka inSPORTline Berqua 4 cm disponuje protiskluzovou úpravou. Ta zamezuje jakémukoliv pohybu podložky i na hladkých površích a garantuje tak bezpečnost cvičenců při tréninku. Povrch však není nijak drsný, takže je na dotyk příjemný a snadná je i jeho údržba. Vrstvy podložky jsou spojeny již při výrobě, nejsou lepeny, což zaručuje vysokou kvalitu a dlouhodobou životnost bez jakýchkoliv potíží. 
Puzzle podložka inSPORTline Berqua 4 cm nabízí širokou škálu využití, kdykoliv navíc můžete další díly přikoupit a cvičební plochu tím rozšířit.Technický popis:
vhodná pro bojové sporty, aerobic či gymnastiku
tlumí pády a skoky
možnost skládání libovolných tvarů
snadno rozšiřitelná
odolný materiál
protiskluzová úprava
dlouhodobá životnost
snadná údržba
oboustranné barevné provedení
zdravotně nezávadné
materiál: PVC pěna
rozměry: 100 x 100 cm
tloušťka: 4 cm
hmotnost: 3,7 kg
vyrobeno v EU
1 kus podložky v balení
včetně okrajových zakončovacích dílů
není vhodná na odkládání činek, ostré předměty apod.

Produkt je výrobek značky Insportline (by Ring Sport) ,distribuovaný s EAN kódem 8596084066756.

Procházet zboží z kategorie Sport Insportline (by Ring Sport), Cvičení a fitness Insportline (by Ring Sport), Jóga a pilates Insportline (by Ring Sport), Cvičební podložky na jógu a pilates Insportline (by Ring Sport).

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.700 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, cvičení a fitness sleva, jóga a pilates sleva, cvičební podložky na jógu a pilates sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline (by Ring Sport) a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline (by Ring Sport) najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm
Právě si prohlížíte...

1990,- Kč