Podložka na cvičení inSPORTline Corkam 173x61x0,6 cm - 46% sleva

-46%
Podložka na cvičení inSPORTline Corkam 173x61x0,6 cm
Podložka na cvičení inSPORTline Corkam 173x61x0,6 cm
Podložka na cvičení inSPORTline Corkam 173x61x0,6 cm
Podložka na cvičení inSPORTline Corkam 173x61x0,6 cm
429 799 461
429,- Kč

Původní cena: 799,- Kč


Hodnocení:


Podložka na cvičení inSPORTline Corkam 173x61x0,6 cm z kategorie sport, cvičení a fitness, jóga a pilates, cvičební podložky na jógu a pilates, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Podložka na cvičení inSPORTline Corkam 173x61x0,6 cm .

Zlevněné zboží

Pro sportovce požadující používání přírodních materiálů, protiskluzový povrch na spodní straně, dobré izolační vlastnosti.. Chcete příjemnou a vzhledově atraktivní podložku? Podložka na cvičení inSPORTline Corkam splní přání všech, kteří kombinují nejvyšší nároky při cvičení s preferencemi používání přírodních materiálů. Vrchní část je totiž tvořena přírodním korkem, který má vysokou odolnost vůči oděru. Spodní část tvoří neklouzavý materiál s vroubkováním, díky čemuž podložka stabilně drží na podlaze. Podložka mimo jiné také skvěle vyrovnává n...erovnosti povrchu, takže se na ní bude cvičit opravdu pohodlně. V neposlední řadě i velmi dobře izoluje od chladu. I přes korkový povrch ji lze srolovat úplně stejně jako klasickou podložku a její váha se také nijak neodlišuje od jejich "kolegyň z pěnových materiálů". A navíc díky přítomnosti transportního popruhu je podložka vhodná i pro přenášení, například do fitness centra, jóga studia nebo na cesty.Technický popis:
vhodná na jógu, aerobic, pilates a další typy cvičení
protiskluzový povrch na spodní straně
dobré izolační vlastnosti
přizpůsobí se každému povrchu
srolovatelná
omyvatelná
rozměry: 173 x 61 cm
tloušťka: 6 mm
materiál: korek (svrchní část - eco-friendly materiál), TPE
hmotnost: 1 kg
dodávána včetně praktického popruhu pro přenášení

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084082398.

Procházet zboží z kategorie Sport Insportline, Cvičení a fitness Insportline, Jóga a pilates Insportline, Cvičební podložky na jógu a pilates Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Podložka na cvičení inSPORTline Corkam 173x61x0,6 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, cvičení a fitness sleva, jóga a pilates sleva, cvičební podložky na jógu a pilates sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Podložka na cvičení inSPORTline Corkam 173x61x0,6 cm
Právě si prohlížíte... - 46% sleva

429,- Kč