Pogumovaná činka inSPORTline Ketlebel PU 16kg - 11% sleva

-11%
Pogumovaná činka inSPORTline Ketlebel PU 16kg
1 590 1 790 1685
1 590,- Kč

Původní cena: 1 790,- Kč


Hodnocení:


Pogumovaná činka inSPORTline Ketlebel PU 16kg z kategorie sport, cvičení a fitness, posilování s činkami, Činky, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Pogumovaná činka inSPORTline Ketlebel PU 16kg .

Zlevněné zboží

Kvalitní odolný a moderně zpracovaný ketlebel vhodný pro posilovny, workoutové hřiště i pro domácí využití.. Pogumovaná činka inSPORTline Ketlebel PU 16kg bezpochyby patří k nejlepším pomůckám pro komplexní procvičení celého těla. Cvičení s ketlebelem je založeno na přirozených pohybech těla, které rozvíjí sílu, zlepšují flexibilitu a mobilitu. Oproti izolovaným cvikům zapojíte najednou více svalových skupin a docílíte tak požadovaných úspěchů při redukci váhy, zlepšení funkční síly, koordinace pohybu nebo výbušnosti. 
Pogumovaná činka inS...PORTline Ketlebel PU je moderně zpracovaný ketlebel s polyuretanovou povrchovou úpravou, která je odolná vůči potu a opotřebení. Na první pohled vás činka zaujme svým futuristickým designem s krystalovými liniemi. Chromované a ergonomicky tvarované madlo zajistí velmi komfortní úchop s dostatečným prostorem i pro obouruční uchycení. Spodní plochá strana ketlebelu, zaručuje pohodlné a stabilní odložení. Také určitě oceníte výrazné značení váhy v kilogramech a librách na těle činky.  Ketlebel je vhodný do všech posiloven, workoutových hřišť i pro domácí využití.Technický popis:
kvalitní ketlebel činka značky inSPORTline
moderní futuristický design s krystalovými liniemi
pogumovaný povrch odolný proti opotřebení
chromovaná rukojeť
označení hmotnosti na těle činky
ergonomická rukojeť i pro obouruční uchopení
široká seříznutá plocha usnadňuje odložení a tvoří stabilní základ
materiál: ocel
povrchová úprava: chrom / polyuretan
hmotnost: 16 kg
průměr úchopu: 3 cm
garantovaná přesnost váhy
vhodné pro posílení všech svalových skupin
cena za jeden kus

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084116437.

Procházet zboží z kategorie Sport Insportline, Cvičení a fitness Insportline, Posilování s činkami Insportline, Činky Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pogumovaná činka inSPORTline Ketlebel PU 16kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, cvičení a fitness sleva, posilování s činkami sleva, Činky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pogumovaná činka inSPORTline Ketlebel PU 16kg
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

1590,- Kč