Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

WHIRLPOOL ADN203 C

WHIRLPOOL ADN203 C

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


WHIRLPOOL ADN203 C z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným WHIRLPOOL ADN203 C .

Detailní informace

Chladicí vitrína WHIRLPOOL ADN203 C:
Poloprofesionální volně stojící chladící vitrína WHIRLPOOL ADN203 C s prosklenými dvířky nabízí vnitřní prostor o objemu 385 l, který je rozdělen pěti nastavitelnými drátěnými policemi. Je vybavena automatickým odmrazováním, což šetří energii běžně narůstající při častém otvírání a následné námraze. Pyšní se certifikací na komerční použití a je tedy vhodná pro restaurace, školní bufety, kavárny či stánky. Kvalitní chladící systém se zaručuje udržení stabilních teplot v rozmezí -2 °C až +14 °C. Díky hlad...kému interiéru nedochází k zachytávání nečistot a snadno se tak čistí. Jistě oceníte i efektivní LED osvětlení pro perfektní přehled.
Klíčové vlastnosti chladící vitríny WHIRLPOOL ADN203 C Optimální poměr ceny a výkonuKvalitní chladící systémRozsah teplot této vitríny je -2 °C až +14 °CNastavitelné přední nožičkyZámek5 drátěných nastavitelných policLED osvětlení

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437223808.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Chladničky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

39 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

WHIRLPOOL ADN203 C a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

WHIRLPOOL ADN203 C
Právě si prohlížíte...

17621,- Kč