Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná lednice Bosch KIN86NSF0

Vestavná lednice Bosch KIN86NSF0
Vestavná lednice Bosch KIN86NSF0
Vestavná lednice Bosch KIN86NSF0
Vestavná lednice Bosch KIN86NSF0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná lednice Bosch KIN86NSF0 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná lednice Bosch KIN86NSF0 .

Detailní informace

Vestavná kombinovaná lednice Bosch KIN86NSF0 Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KIN86NSF0 se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti. Svou energetickou třídou spadá do kategorie F, která vám ušetří finance. Čistý objem chladničky 184 l a mrazničky 76 l poskytne dostatečné množství prostoru pro potraviny. Dlouhá řada funkcí včetně inteligentní invertorové technologie zajistí skvělou funkčnost spotřebiče. Těšit se můžete i na transparentní přihrádku MultiBox na skladování ovoce a zeleniny, která se postará o jejich delší č...erstvost. Chytré senzory, které hlídají teplotu Inovativní senzory FreshSense neustále kontrolují nejen teplotu v lednici a mrazáku, ale i teplotu okolí a okamžitě vyrovnávají i případné sebemenší rozdíly. Díky tomu je v lednici nepřetržitě udržováno optimální klima, které zachová vašim potravinám tu správnou konzistenci, a tedy i kvalitu. Odmrazování bez námahy Díky technologii NoFrost je zabráněno tvorbě ledu a námrazy a vy se tak navždy zbavíte nepříjemného odmrazování. Chladný vzduch je ventilátorem rozháněn do každého koutu mrazícího prostoru a přitom se potravinám odnímá vlhkost a voda z tající námrazy se vypaří mimo spotřebič. Rovnoměrná cirkulace vzduchu Systém EcoAirflow zajišťuje rovnoměrné proudění vzduchu na všech úrovních chladničky, čímž zajišťuje ještě delší čerstvost vašich potravin. Díky konstantní teplotě zůstanou vaše potraviny chutné a čerstvé o mnoho déle. Super mrazení Pokud je aktivována funkce SuperMrazení, dojde k velmi rychlému zmrazení potravin, které byly právě zakoupeny. Zároveň tato funkce zabrání ohřívání potravin, které již v mrazničce jsou. LED osvětlení LED světla zaručují dokonalé rovnoměrné osvětlení vnitřního prostoru chladničky bez toho, že by oslňovaly. Spotřebovávají navíc méně elektrické energie než standardní žárovky a vydrží po celou dobu životnosti spotřebiče. Alarm Upozorní vás ve chvíli, kdy budou dvířka chladničky nedovřená nebo v případě výskytu jiné chyby.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005257638.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Chladničky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná lednice Bosch KIN86NSF0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná lednice Bosch KIN86NSF0
Právě si prohlížíte...

16309,- Kč