Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool WHC18 T311

Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool WHC18 T311
Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool WHC18 T311
Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool WHC18 T311
Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool WHC18 T311

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool WHC18 T311 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool WHC18 T311 .

Detailní informace

Vestavná kombinovaná lednice Whirlpool WHC18 T311 Kombinovaná chladnička Whirlpool WHC18 T311 je luxusní vestavný model, který se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyňské linky. Tento moderní a úsporný spotřebič spadá do energetické třídy F a nabízí využitelný vnitřní objem 250 l. Může se pochlubit také několika praktickými vychytávkami, které vám usnadní skladování vašich oblíbených pokrmů. Jednou z nejzajímavějších je unikátní patentovaná technologie společnosti Whirlpool 6. smysl, díky jejímž chytrým senzorům potraviny v této ledničce ...vydrží déle čerstvé než v běžných chladničkách. A aby chladný vzduch proudil rovnoměrně po celém vnitřním prostoru spotřebiče, je tato lednice vybavena ventilátorem. NoFrost & Total NoFrost Zapomeňte na ruční odmrazování, a to jak u chladničky, tak i u mrazáku! Chladnička se díky technologii Total NoFrost odmrazuje automaticky, a to v závislosti na teplotě, která je snímána zabudovanými inteligentními senzory. V mrazáku technologie NoFrost funguje tak, že snižuje vnitřní vlhkost a brání tvorbě námrazy. Nucená cirkulace zvyšuje kvalitu uchování potravin a zvyšuje komfort používání spotřebiče - snadná údržba, už žádné rozmrazování! Technologie 6. smysl Chladnička Whirlpool disponuje moderní technologií 6. smysl. Ta funguje tak, že pomocí speciálního senzoru, který je umístěný uvnitř spotřebiče, neustále vyhodnocuje skladovací podmínky a automaticky přizpůsobuje teplotu. Díky tomu si potraviny zachovají svoji čerstvost, jedinečnou chuť a aroma mnohem déle. Speciální zásuvka pro delší čerstvost a svěžest Pro delší čerstvost ovoce a zeleniny lednice nabízí speciální přihrádku FreshBox+, ve které můžete dokonce regulovat vlhkost. Díky tomu lze prodloužit životnost těchto typů potravin až o 15 dní. Rychlé mrazení Funkce Fast Freeze zajistí mimořádně rychlé zmrazení nových potravin, aby si zachovaly svoji původní kvalitu a aby současně nedocházelo k navýšení teploty vnitřního prostoru, které mraženému jídlu příliš neprospívá. Přihrádka na lahve Bezpečný prostor pro skladování lahví naleznete ve speciální přihrádce, která se nachází ve dveřích chladničky. Oboustranné dveře Směr otevírání dveří chladničky je možné díky oboustranným závěsům otočit a přizpůsobit si spotřebič vašim potřebám. Vyberte si, zda chcete otevírat dveře doleva, nebo doprava. Jednoduché ovládání Lednice je vybavena moderním ovládacím panelem, na kterém si nastavíte vše potřebné během pár okamžiků.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437047879.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Chladničky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

45 179,- Kč
Detail

Set Whirlpool SETWH43

černá černá / Whirlpool
32 990,- Kč
Detail

Set Whirlpool SETWH44

černá černá / Whirlpool
30 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool WHC18 T311 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool WHC18 T311
Právě si prohlížíte...

13999,- Kč