Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná kombinovaná lednice Beko BCHA275K4SN

Vestavná kombinovaná lednice Beko BCHA275K4SN
Vestavná kombinovaná lednice Beko BCHA275K4SN
Vestavná kombinovaná lednice Beko BCHA275K4SN
Vestavná kombinovaná lednice Beko BCHA275K4SN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná kombinovaná lednice Beko BCHA275K4SN z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná kombinovaná lednice Beko BCHA275K4SN .

Detailní informace

Dveřní alarm V případě, že zapomenete zavřít dveře lednice, nebo je nedovřete důkladně, upozorní vás zvukový signál. Pomůže tak zamezit zbytečným ztrátám studeného vzduchu i elektrické energie. Snadná instalace Dveře lednice a krycí deska v dekoru kuchyňské linky (vnější dveře) jsou spojeny kluznými panty, které umožňují snadnou instalaci a zajistí dokonalý vzhled kuchyně bez nevzhledných mezer. Ovoce a zelenina jako přímo ze zahrady Přihrádka HarvestFresh disponuje unikátním režimem, kdy dochází v průběhu dne k simulaci slunečního svitu. Celke...m 3 barvy se střídají v závislosti na aktuální fázi dne, aby ovoce i zelenina procházely přirozenými procesy a zachovaly si tak ještě více vitamínů a chuti, než kdyby byly jen zavřené ve tmě. Díky tomu nemusíte nakupovat zdravé zásoby tak často, protože vám vydrží delší dobu svěží a chutné, jako čerstvě po sklizni. Tiše, úsporně a spolehlivě ProSmart™ invertorový kompresor bude tím správným srdcem vaší ledničky. Oproti standardnímu kompresoru má až 4x tišší provoz, spotřebuje méně elektřiny a jeho dlouhá životnost zaručuje spolehlivý provoz po několik let. Ať vidíte, kde jsou dobroty S LED osvětlením máte nejen přehled, co v každé poličce je, ale na rozdíl od klasické žárovky také přispívá ke snížení spotřeby elektřiny, protože nehřeje. Přizpůsobte si otevírání své kuchyni Každá kuchyně je jiná, a proto mají ledničky Beko možnost otočení otevírání dveří. Během chvíle se tak lednice přizpůsobí prostoru, jak potřebujete.

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842380495.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Kuchyně a jídelny Beko, Kuchyňské spotřebiče Beko, Chladničky Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná kombinovaná lednice Beko BCHA275K4SN a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná kombinovaná lednice Beko BCHA275K4SN
Právě si prohlížíte...

14990,- Kč