Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SIEMENS KI86VVFF0

SIEMENS KI86VVFF0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SIEMENS KI86VVFF0 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným SIEMENS KI86VVFF0 .

Detailní informace

Vestavná lednice SIEMENS KI86VVFF0:Vestavná lednice s mrazákem SIEMENS kombinuje chladničku společně s mrazákem a je nejčastějším řešením pro větší i menší domácnosti. Panty mají přednastavené umístění na pravé straně, dvířka však můžete dle potřeby obrátit. Klimatická třída činí SN a T. Vestavná lednice poskytuje hladinu hlučnosti třídy C, což ji řadí mezi středně tiché modely. Klíčové vlastnosti vestavné lednice s mrazákem SIEMENS KI86VVFF0 Vestavná chladnička SIEMENS vám pomůže udržet potraviny déle čerstvé Samostatné chladicí systémy pro le...dnici a mrazák Řadí se mezi středně tiché lednice třídy C Objem vestavné lednice je 192 l Mrazák o objemu 76 l Směr otevírání panty vpravo Panty dveří lze přehodit Rozměry vestavné lednice SIEMENS jsou 177,2 × 54,1 × 54,5 cm (V׊×H) Lednice váží 63,15 kg Čím dalším se chlubí vestavná lednice SIEMENS? Při vkládání většího množství dalších potravin umí mraznička na chvilku prudce snížit teplotu a téměř okamžitě vše řádně zmrazit. Chlazení je řešeno dvojím systémem, zvlášť pro chladicí a mrazicí část. Samozřejmostí je u vestavné lednice SIEMENS silné a úsporné LED osvětlení pro krásný přehled o obsahu ledničky. Rozměry a uspořádání vestavné lednice SIEMENS Vestavná lednice s mrazákem SIEMENS KI86VVFF0 vám poskytne přehledný prostor pro veškeré vaše ingredience. Samotná chladnička nabízí plných 192 l, je tedy perfektní pro méně početné rodiny. Na uložení a uspořádání všeho potřebného využijete 4 police. Mrazicí prostor má 76 l. Mrazák je rozdělen na 3 přihrádky. Rozměry lednice SIEMENS činí 177,2 × 54,1 × 54,5 cm (V׊×H). Lednice váží 63,15 kg.

Produkt je výrobek značky Siemens ,distribuovaný s EAN kódem 4242003840153.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Siemens, Kuchyně a jídelny Siemens, Kuchyňské spotřebiče Siemens, Chladničky Siemens.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SIEMENS KI86VVFF0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Siemens a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Siemens najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SIEMENS KI86VVFF0
Právě si prohlížíte...

25490,- Kč