Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ROMO RCS2270W

ROMO RCS2270W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ROMO RCS2270W z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ROMO RCS2270W .

Detailní informace

Lednice ROMO RCS2270W:Kombinovaná lednice ROMO má ve výbavě společně s chladicí částí i mrazák, tudíž se svou všestranností zavděčí každému uživateli. Jedná se o volně stojící lednici, kterou můžete umístit do interiéru bez větších úprav. Panty jsou již z výroby umístěny na pravé straně, lednice však disponuje možností změny otevírání dvířek. Dvířka lednice mají náběh, počítejte tedy s rezervou několika cm u stěny. Klimatická třída je N-ST. Lednice poskytuje hladinu hlučnosti třídy C, čímž spadá mezi středně tiché modely. Zásadní vlastnosti vol...ně stojící kombinované lednice ROMO RCS2270W Chladnička ROMO udrží potraviny déle čerstvé Střední hlučnost lednice díky třídě C Lednice skýtá objem 184 l Mrazák s objemem 84 l Vzhled lednice dotváří bílá barva Směr otevírání panty vpravo Panty máte možnost přehodit podle potřeby S náběhem dveří Rozměry lednice ROMO odpovídají 170 × 54 × 59,5 cm (V׊×H) Lednice váží 51 kg Co dalšího nabídne lednice ROMO? Samozřejmostí je u lednice ROMO dostatečné a úsporné LED světlo pro krásný přehled při ukládání potravin. Rozměry a uspořádání lednice ROMO Lednice ROMO RCS2270W pojme vzhledem k mimořádnému objemu větší množství potravin. Samotná chladnička poskytuje celkem 184 l, je tedy perfektní pro méně početné rodiny. Na uspořádání všeho potřebného vám nabídne 4 police. Prostor mrazáku má 84 l. Mrazák je členěn na 3 přihrádky. Lednice využívá k provozu šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice ROMO dosahují 170 × 54 × 59,5 cm (V׊×H). Hmotnost lednice činí 51 kg. Údaje uváděné na energetickém štítku chladniček/mrazniček a jejich kombinací: V záhlaví je uveden výrobce a model chladničky/mrazničky či jejich kombinace Škála energetických tříd (vlevo), konkrétní energetická třída spotřebiče (vpravo) kWh/annum: roční spotřeba energie Litry vlevo: dostupný objem pro mražené potraviny Litry vpravo: dostupný objem pro chlazené potraviny dB: úroveň hluku šířeného vzduchem vyjádřená v dB(A) a třída emisí hluku šířeného vzduchem __________________________________________________________________ Minimální doporučená velikost mrazicí části odpovídá zhruba 20 l na osobu, co se týče chladicí části, za doporučený je považován objem cca 50–70 l na osobu. Přípustná odchylka při ověřování všech chladících spotřebičů do domácnosti může být v případě objemu o 3 % vyšší (než je uvedená hodnota). V případě mrazícího výkonu, spotřeby energie a relativní vlhkosti o 10 % vyšší. V případě maximální hlučnosti pak uvedenou hodnotu nesmí překročit.

Produkt je výrobek značky Romo ,distribuovaný s EAN kódem 8588008223253.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Romo, Kuchyně a jídelny Romo, Kuchyňské spotřebiče Romo, Chladničky Romo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Americká lednice Gorenje NRS9182VX

Velikost 1793 mm / Nerezová ocel / Gorenje
19 599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ROMO RCS2270W a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Romo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Romo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ROMO RCS2270W
Právě si prohlížíte...

8489,- Kč