Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ROMO RCN2510LX

ROMO RCN2510LX

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ROMO RCN2510LX z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ROMO RCN2510LX .

Detailní informace

Lednice ROMO RCN2510LX:Kombinovaná lednice ROMO ve své výbavě zahrnuje kromě chladicí části i mrazák, a proto se jedná o ideální volbu pro každou domácnost. Jedná se o volně stojící lednici, kterou můžete umístit do interiéru bez větších úprav. Z výroby jsou panty umístěné na pravé straně, lednice však disponuje možností změny otevírání dvířek. Dvířka mají náběh, neměly by tedy být umístěny hned u stěny. Klimatická třída odpovídá SN-T. Lednice je charakteristická hladinou hlučnosti třídy C, což ji řadí mezi středně tiché modely. Klíčové vlastno...sti volně stojící kombinované lednice ROMO RCN2510LX Chladnička ROMO udrží potraviny déle čerstvé S funkcí NoFrost proti námraze na stěnách Mrazicí i chladicí část má k dispozici svůj vlastní chladicí systém Řadí se mezi středně tiché lednice třídy C Využitelný objem chladničky 344 l Mrazák má objem 137 l Design lednice vylepšuje stříbrná barva Otevírání panty vpravo Panty můžete přehodit podle aktuálních požadavků S náběhem dveří Rozměry lednice ROMO jsou 192 × 70 × 71,2 cm (V׊×H) Lednice dosahuje hmotnosti 88,5 kg Čím dalším se chlubí lednice ROMO? Chlazení zajišťuje dvojitý chladicí systém, zvlášť pro chladicí a mrazicí část. Rozměry a uspořádání lednice ROMO Lednice ROMO RCN2510LX vám nabídne dostatečně velký prostor pro uskladnění všech vašich oblíbených dobrot. Samotná chladnička poskytuje celkem 344 l, nabídne dostatek prostoru i pro opravdu náročné zájemce. Na uspořádání potravin budete mít k dispozici 4 police. Prostor mrazáku má nadstandardní objem 137 l. Mrazák je dělen na 3 přihrádky. Lednice využívá k provozu šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice ROMO činí 192 × 70 × 71,2 cm (V׊×H). Hmotnost lednice činí 88,5 kg.

Produkt je výrobek značky Romo ,distribuovaný s EAN kódem 8588008223284.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Romo, Kuchyně a jídelny Romo, Kuchyňské spotřebiče Romo, Chladničky Romo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ROMO RCN2510LX a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Romo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Romo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ROMO RCN2510LX
Právě si prohlížíte...

22990,- Kč