Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ROMO RCN2510LW

ROMO RCN2510LW

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ROMO RCN2510LW z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ROMO RCN2510LW .

Detailní informace

Lednice ROMO RCN2510LW:Kombinovaná lednice ROMO nepostrádá kromě chladicí části ani mrazicí část, a dokáže se proto postarat o potřeby jakékoliv domácnosti. Jedná se o volně stojící lednici, která nevyžaduje žádnou úpravu vašeho interiéru. Klimatická třída je N a ST. Lednice je charakteristická hladinou hlučnosti třídy C, tak vás nebude rušit její chod. Zásadní vlastnosti volně stojící kombinované lednice ROMO RCN2510LW Chladnička ROMO vám pomůže udržet potraviny déle čerstvé Má funkci Total Nofrost bránící námraze Nachází se v ní nulová zóna v...hodná pro skladování zeleniny a ovoce Střední hlučnost lednice díky třídě C Lednice nabízí objem 344 l Mrazák má objem 137 l Design lednice dotváří bílá barva Panty dveří je možné osadit na libovolnou stranu Rozměry lednice ROMO jsou 192 × 70 × 71,2 cm (V׊×H) Lednice váží 88,5 kg Čím dalším se chlubí lednice ROMO? Při vkládání většího množství nových potravin umí mrazák razantně snížit teplotu a opravdu rychle vše náležitě zmrazit. Pro ideální podmínky k uložení čerstvé zeleniny či ovoce využívá lednice nulovou zónu, místo s nižší teplotou. Zcela samozřejmé je u ledničky ROMO dostatečně silné a úsporné LED osvětlení pro dobrý přehled o obsahu ledničky. Antibakteriální těsnění zabraňuje růstu nepříznivých plísní uvnitř lednice. Rozměry a uspořádání lednice ROMO Lednice ROMO RCN2510LW se stane vaším dobrým pomocníkem v kuchyni. Samotná chladnička poskytuje plných 344 l, její prostor hravě pojme i opravdu velké nákupy. Na uložení a uspořádání všeho potřebného využijete 4 police. Mrazicí prostor slibuje nadstandardní objem 137 l. Mrazák je dělen na 3 přihrádky. Lednice využívá k chodu šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice ROMO dosahují 192 × 70 × 71,2 cm (V׊×H). Lednice váží 88,5 kg. Údaje uváděné na energetickém štítku chladniček/mrazniček a jejich kombinací: V záhlaví je uveden výrobce a model chladničky/mrazničky či jejich kombinace Škála energetických tříd (vlevo), konkrétní energetická třída spotřebiče (vpravo) kWh/annum: roční spotřeba energie Litry vlevo: dostupný objem pro mražené potraviny Litry vpravo: dostupný objem pro chlazené potraviny dB: úroveň hluku šířeného vzduchem vyjádřená v dB(A) a třída emisí hluku šířeného vzduchem __________________________________________________________________ Minimální doporučená velikost mrazicí části odpovídá zhruba 20 l na osobu, co se týče chladicí části, za doporučený je považován objem cca 50–70 l na osobu. Přípustná odchylka při ověřování všech chladících spotřebičů do domácnosti může být v případě objemu o 3 % vyšší (než je uvedená hodnota). V případě mrazícího výkonu, spotřeby energie a relativní vlhkosti o 10 % vyšší. V případě maximální hlučnosti pak uvedenou hodnotu nesmí překročit.

Produkt je výrobek značky Romo ,distribuovaný s EAN kódem 8588008223291.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Romo, Kuchyně a jídelny Romo, Kuchyňské spotřebiče Romo, Chladničky Romo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ROMO RCN2510LW a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Romo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Romo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ROMO RCN2510LW
Právě si prohlížíte...

20990,- Kč