Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ROMO RCN2379LX

ROMO RCN2379LX

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ROMO RCN2379LX z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ROMO RCN2379LX .

Detailní informace

Lednice ROMO RCN2379LX:Kombinovaná lednice ROMO kombinuje chladničku společně s mrazákem, takže uspěje ve
většině domácností. Jde o volně stojící lednici, kterou můžete umístit do interiéru bez větších úprav. Panty mají přednastavené umístění na pravé straně, ale otevírání dvířek můžete obrátit dle vašich požadavků. Dveře mají náběh, při umístění ke stěně počítejte s několikacentimetrovou rezervou. Klimatická třída odpovídá SN-T. Lednice nabízí hladinou hlučnosti třídy C, proto ji téměř neuslyšíte. Zásadní vlastnosti volně stojící kombinov...ané lednice ROMO RCN2379LX Chladnička ROMO udrží potraviny déle čerstvé Má NoFrost funkci proti námraze na stěnách Mrazicí i chladicí část má k dispozici svůj vlastní chladicí systém Střední hlučnost lednice díky třídě C Lednice má k dispozici objem 266 l Mrazák má objem 101 l Design lednice doplňuje stříbrná barva Směr otevírání panty vpravo Panty máte možnost přehodit podle potřeby S náběhem dveří Rozměry lednice ROMO jsou 201 × 59,5 × 65 cm (V׊×H) Lednice váží 72 kg Co dalšího přinese lednice ROMO? Chlazení obstarává dvojitý chladicí systém, zvlášť pro chladicí a mrazicí část. Rozměry a uspořádání lednice ROMO Lednice ROMO RCN2379LX skvěle zapadne do prostorných kuchyní. Samotná chladnička nabízí plných 266 l, perfektně tak bude dostačovat běžné rodině s několika dětmi. Pro uspořádání potravin má k dispozici 4 police. Prostor mrazáku slibuje velkorysý objem 101 l. Mrazák je členěn na 3 přihrádky. Lednice využívá k ochlazení šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice ROMO jsou 201 × 59,5 × 65 cm (V׊×H). Hmotnost lednice činí 72 kg.

Produkt je výrobek značky Romo ,distribuovaný s EAN kódem 8588008223314.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Romo, Kuchyně a jídelny Romo, Kuchyňské spotřebiče Romo, Chladničky Romo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

20 789,- Kč
Detail
14 139,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ROMO RCN2379LX a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Romo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Romo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ROMO RCN2379LX
Právě si prohlížíte...

18990,- Kč