Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PHILCO PTB 94 FX

PHILCO  PTB 94 FX

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PHILCO PTB 94 FX z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným PHILCO PTB 94 FX .

Detailní informace

Lednice PHILCO
PTB 94 FX:Monoklimatická lednice PHILCO nemá žádné speciální funkce mimo klasické chlazení potravin, mrazák není součástí její výbavy a je tedy značně úspoernější než standardní modely. Jde o volně stojící lednici, kterou nebude problém umístit do vaší kuchyně. Panty jsou již z výroby umístěny na pravé straně, otevírání dvířek však můžete bez problémů obrátit. Dveře mají náběh, při umístění ke stěně počítejte s několikacentimetrovou rezervou. Klimatická třída je N a ST. Lednice je charakteristická hladinou hlučnosti třídy C,... což ji řadí mezi středně tiché modely. Zásadní přednosti volně stojící monoklimatické lednice PHILCO
PTB 94 FX Chladnička PHILCO udrží potraviny čerstvé dlouhou dobu Střední hlučnost lednice díky třídě C Využitelný objem chladničky 94 l Vzhled lednice vyzdvihuje stříbrná barva Otevírání panty vpravo Konstrukce umožňuje přehození pantů S náběhem dveří Rozměry lednice PHILCO jsou 84,2 × 47,5 × 44,8 cm (V׊×H) Lednice dosahuje hmotnosti 23,5 kg Rozměry a uspořádání lednice PHILCO Lednice PHILCO
PTB 94 FX se pyšní štědrým objemem, a proto se hodí do prostornějších kuchyní a početnějších rodin. Chladicí část lednice poskytuje celkem 94 l, hodí se do domácnosti s jedním či dvěma členy. Pro uložení a uspořádání všeho potřebného v ní naleznete 2 police. Mrazák skýtá dostatečný prostor, je složený z jedné přihrádky. Lednice využívá k ochlazení šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice PHILCO činí 84,2 × 47,5 × 44,8 cm (V׊×H). Hmotnost lednice činí 23,5 kg.

Produkt je výrobek značky Philco ,distribuovaný s EAN kódem 8590669318681.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philco, Kuchyně a jídelny Philco, Kuchyňské spotřebiče Philco, Chladničky Philco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

16 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

PHILCO PTB 94 FX a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PHILCO PTB 94 FX
Právě si prohlížíte...

3990,- Kč