PHILCO PSB 401 X Cube

PHILCO PSB 401 X Cube
2 989 3 049 2272
2 989,- Kč

Původní cena: 3 049,- Kč


Hodnocení:


PHILCO PSB 401 X Cube z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným PHILCO PSB 401 X Cube .

Detailní informace

Malá lednice PHILCO PSB 401 X Cube:Monoklimatická malá lednice PHILCO dovede pouze chladit potraviny, mrazicí část není součástí její výbavy a její velkou předností je úspornost v porovnání s klasickou lednicí. Jde o volně stojící malou lednici, která nevyžaduje žádnou úpravu vašeho interiéru. Z výroby jsou panty umístěné na pravé straně, lednice však disponuje možností změny otevírání dvířek. Klimatická třída odpovídá N a ST. Lednice poskytuje hladinu hlučnosti třídy C, proto ji téměř neuslyšíte. Zásadní přednosti volně stojící monoklimatické ...malé lednice PHILCO PSB 401 X Cube Malá lednice s mrazákem PHILCO vám pomůže udržet potraviny déle čerstvé Střední hlučnost lednice díky třídě C Lednice má k dispozici objem 41 l Vzhled lednice podtrhuje nerezová barva Otevírání panty vpravo Panty dvířek se dají přehodit Rozměry lednice PHILCO jsou 51 × 44 × 47 cm (V׊×H) Lednice dosahuje hmotnosti 14 kg Rozměry a uspořádání malé lednice PHILCO Malá lednice PHILCO PSB 401 X Cube vyniká perfektní vnitřní organizací. Samotná chladnička poskytuje celkem 41 l, čímž se řadí mezi menší modely. Je ideální pro jednoho člověka nebo nenáročný pár.
Na uložení a uspořádání všeho potřebného má ve výbavě 2 police. Malá lednice využívá k ochlazení šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice PHILCO jsou 51 × 44 × 47 cm (V׊×H). Lednice váží 14 kg. Údaje uváděné na energetickém štítku chladniček/mrazniček a jejich kombinací: V záhlaví je uveden výrobce a model chladničky/mrazničky či jejich kombinace Škála energetických tříd (vlevo), konkrétní energetická třída spotřebiče (vpravo) kWh/annum: roční spotřeba energie Litry vlevo: dostupný objem pro mražené potraviny Litry vpravo: dostupný objem pro chlazené potraviny dB: úroveň hluku šířeného vzduchem vyjádřená v dB(A) a třída emisí hluku šířeného vzduchem __________________________________________________________________ Minimální doporučená velikost mrazicí části odpovídá zhruba 20 l na osobu, co se týče chladicí části, za doporučený je považován objem cca 50–70 l na osobu. Přípustná odchylka při ověřování všech chladících spotřebičů do domácnosti může být v případě objemu o 3 % vyšší (než je uvedená hodnota). V případě mrazícího výkonu, spotřeby energie a relativní vlhkosti o 10 % vyšší. V případě maximální hlučnosti pak uvedenou hodnotu nesmí překročit.

Produkt je výrobek značky Philco ,distribuovaný s EAN kódem 8590669291755.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philco, Kuchyně a jídelny Philco, Kuchyňské spotřebiče Philco, Chladničky Philco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

17 690,- Kč
13 490,- Kč
Detail
8 561,- Kč
8 399,- Kč
Detail
4 449,- Kč
4 229,- Kč
Detail
14 989,- Kč
14 390,- Kč
Detail
17 990,- Kč
16 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

PHILCO PSB 401 X Cube a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PHILCO PSB 401 X Cube
Právě si prohlížíte...

2989,- Kč