Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PHILCO PC 17832 Bi

PHILCO PC 17832 Bi

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PHILCO PC 17832 Bi z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným PHILCO PC 17832 Bi .

Detailní informace

Vestavná lednice PHILCO PC 17832 Bi:Vestavná kombinovaná lednice PHILCO zahrnuje jak chladničku tak mrazák, takže dokáže bez problémů obsloužit jakoukoliv domácnost. Panty mají přednastavené umístění na pravé straně, ale otevírání dvířek můžete obrátit dle vašich požadavků. Klimatická třída odpovídá N-ST. Vestavná lednice se vyznačuje hladinou hlučnosti třídy C, což ji řadí mezi středně tiché modely. Klíčové přednosti vestavné lednice s mrazákem PHILCO PC 17832 Bi Vestavná chladnička PHILCO udrží potraviny čerstvé dlouhou dobu Střední hlučnost ...lednice díky třídě C Využitelný objem vestavné chladničky 179 l Mrazák má objem 70 l Směr otevírání panty vpravo Panty máte možnost přehodit podle potřeby Rozměry vestavné lednice PHILCO jsou 178 × 54 × 54 cm (V׊×H) Co dalšího přinese vestavná lednice PHILCO? Samozřejmostí je u vestavné lednice PHILCO silné LED osvětlení pro pohodlí a přehled při hledání něčeho na zub. Antibakteriální těsnění izoluje obsah lednice od nepříznivých vnějších mikroorganismů. Rozměry a uspořádání vestavné lednice PHILCO Vestavná lednice s mrazákem PHILCO PC 17832 Bi skvěle zapadne do prostorných kuchyní. Chladicí část lednice poskytuje celkem 179 l, je tedy perfektní pro méně početné rodiny. Na uspořádání všeho potřebného v ní najdete 4 police. Prostor mrazáku slibuje 70 l. Mrazák tvoří celkem 3 přihrádky. Vestavná lednice využívá k provozu šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice PHILCO činí 178 × 54 × 54 cm (V׊×H). Údaje uváděné na energetickém štítku chladniček/mrazniček a jejich kombinací: V záhlaví je uveden výrobce a model chladničky/mrazničky či jejich kombinace Škála energetických tříd (vlevo), konkrétní energetická třída spotřebiče (vpravo) kWh/annum: roční spotřeba energie Litry vlevo: dostupný objem pro mražené potraviny Litry vpravo: dostupný objem pro chlazené potraviny dB: úroveň hluku šířeného vzduchem vyjádřená v dB(A) a třída emisí hluku šířeného vzduchem __________________________________________________________________ Minimální doporučená velikost mrazicí části odpovídá zhruba 20 l na osobu, co se týče chladicí části, za doporučený je považován objem cca 50–70 l na osobu. Přípustná odchylka při ověřování všech chladících spotřebičů do domácnosti může být v případě objemu o 3 % vyšší (než je uvedená hodnota). V případě mrazícího výkonu, spotřeby energie a relativní vlhkosti o 10 % vyšší. V případě maximální hlučnosti pak uvedenou hodnotu nesmí překročit.

Produkt je výrobek značky Philco ,distribuovaný s EAN kódem 8590669185573.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philco, Kuchyně a jídelny Philco, Kuchyňské spotřebiče Philco, Chladničky Philco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

PHILCO PC 17832 Bi a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PHILCO PC 17832 Bi
Právě si prohlížíte...

11990,- Kč