Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MIDEA MDRE379FGF01

MIDEA MDRE379FGF01

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MIDEA MDRE379FGF01 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MIDEA MDRE379FGF01 .

Detailní informace

Vestavná lednice MIDEA MDRE379FGF01:MIDEAMDRE379FGF01VESTAVNÁ LEDNICEEnergeticky úsporná vestavná chladnička MIDEA MDRE379FGF01 nabízí díky tenčí vrstvě izolační pěny, širším poličkám, užším vzduchovým průchodům a hlubším šuplíkům extra velký prostor na čerstvé potraviny o celkovém objemu 271 litrů. V chladící části naleznete 4 police a mrazící část je rozdělena pomocí dvou boxů. fresh boxTICHÝ CHODPIZZA BOXDUÁLNÍ CHLAZENÍNebude vás rušitPoužité technologické řešení je zárukou velmi tichého chodu – chladničku MIDEA MDRE379FG...F01 neuslyšíte, ani když máte kuchyňský kout spojený s obývací částí.Dual Super CoolingPatentovaný systém chlazení Dual Super Cooling se stará o optimální a vyváženou teplotu uvnitř celé lednice a usnadňuje snazší dosažení nastavené teploty.  Navíc nemusíte mít strach ze šíření pachů po lednici při uskladnění různých druhů potravin.MIDEA MDRE379FGF01nabízí snadné ovládáníZapomeňte na složité displeje či spoustu tlačítek. Lednice MIDEA se vyznačují svým jednoduchým ovládáním, ne jinak je tomu u modelu MDRE379FGF01. Teplotu tak zvládnete nastavit rychle a bez problémů pomocí tlačítek.Pizza Box a tajná pivní zónaSpeciální přihrádka v horní části lednice MIDEA MDRE379FGF01 nabízí snadný přístup a je navržena pro skladování pizzy nebo zmrzliny. Další vychytávka se skrývá v podobě prostoru za boxem na zeleninu, kam schováte pivo a jiné drinky, které tak ukryjete před dětmi.Klíčové vlastnosti vestavné lednice MIDEA MDRE379FGF01Vestavné provedeníEnergeticky úspornáPizza boxCelkový objem 271 litrůMožnost změny otevíráníTichý chodMrazící kapacita 3,5 kg / 24 h.Snadné ovládání

Produkt je výrobek značky Midea ,distribuovaný s EAN kódem 6954903812090.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Midea, Kuchyně a jídelny Midea, Kuchyňské spotřebiče Midea, Chladničky Midea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MIDEA MDRE379FGF01 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Midea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Midea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MIDEA MDRE379FGF01
Právě si prohlížíte...

8999,- Kč