Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MIDEA MDRE353FGE01

MIDEA MDRE353FGE01

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MIDEA MDRE353FGE01 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MIDEA MDRE353FGE01 .

Detailní informace

Vestavná lednice MIDEA MDRE353FGE01:MIDEAMDRE353FGE01VESTAVNÁ LEDNICEEnergeticky úsporná vestavná chladnička MIDEA MDRE353FGE01 nabízí díky tenčí vrstvě izolační pěny, širším poličkám, užším vzduchovým průchodům a hlubším šuplíkům extra velký prostor na čerstvé potraviny o celkovém objemu 248 litrů. V chladící části naleznete 4 police a mrazící část je rozdělena pomocí tří boxů. Samozřejmostí je LED osvětlení, snadné ovládání či No Frost technologie.duální chlazeníTICHÝ CHODIntuitivní ovládáníNO FROSTNebude vás rušitPoužité technologické ř...ešení je zárukou velmi tichého chodu - chladničku MIDEA MDRE353FGE01 neuslyšíte, ani když máte kuchyňský kout spojený s obývací částí.Fresh Cooling SystemPatentovaný systém chlazení Fresh Cooling System v kombinaci s ventilací se stará o optimální a vyváženou teplotu uvnitř celé lednice MIDEA MDRE353FGE01 a usnadňuje snazší dosažení nastavené teploty.  Navíc nemusíte mít strach ze šíření pachů po lednici při uskladnění různých druhů potravin.Již žádné odmrazováníMIDEA MDRE353FGE01 nese označení No Frost, což znamená, že ji nebudete muset odmrazovat - lednice zůstává stále čistá. Beznámrazový systém má navíc příznivý vliv na kvalitu uchovávaných potravin, které si déle udrží čerstvost a vitamíny.Lednice MIDEA MDRE353FGE01 vyniká snadným ovládánímZapomeňte na složité displeje či spoustu tlačítek. Lednice MIDEA se vyznačují svým jednoduchým ovládáním, ne jinak je tomu u modelu MDRE353FGE01. Teplotu tak zvládnete nastavit rychle a bez problémů pomocí intuitivního ovládacího panelu.Pizza Box a tajná pivní zónaSpeciální přihrádka v horní části lednice MIDEA MDRE353FGE01 nabízí snadný přístup a je navržena pro skladování pizzy nebo zmrzliny. Další vychytávka se skrývá v podobě prostoru za boxem na zeleninu, kam schováte pivo a jiné drinky, které tak ukryjete před dětmi.Klíčové vlastnosti vestavné lednice MIDEA MDRE353FGE01Vestavné provedeníEnergeticky úspornáVentilátorFresh boxLED osvětleníCelkový objem 248 litrůTichý chodMrazící kapacita 3,5 kg / 24 h.

Produkt je výrobek značky Midea ,distribuovaný s EAN kódem 6954903813011.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Midea, Kuchyně a jídelny Midea, Kuchyňské spotřebiče Midea, Chladničky Midea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MIDEA MDRE353FGE01 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Midea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Midea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MIDEA MDRE353FGE01
Právě si prohlížíte...

10490,- Kč