Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIEBHERR SRbde 5220

LIEBHERR SRbde 5220

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIEBHERR SRbde 5220 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR SRbde 5220 .

Detailní informace

Lednice LIEBHERR SRbde 5220:Monoklimatická lednice LIEBHERR splňuje výhradně klasické funkce běžné chladničky, nemá ve výbavě mrazicí část a proto je s ní spojena vyšší úspornost. Jedná se o volně stojící lednici, kterou lze umístit do interiéru bez jakýchkoliv úprav. Klimatická třída odpovídá SN-T. Lednice nabízí hladinou hlučnosti třídy C, tak vás nebude rušit její chod. Hlavní vlastnosti volně stojící monoklimatické lednice LIEBHERR SRbde 5220 Chladnička LIEBHERR vám pomůže udržet potraviny déle čerstvé Střední hlučnost lednice díky třídě C ...Objem lednice je 399 l Design lednice dokresluje černá barva Bez náběhu dveří Rozměry lednice LIEBHERR činí 185,5 × 59,7 × 67,5 cm (V׊×H) Lednice dosahuje hmotnosti 74,8 kg Co dalšího nabídne lednice LIEBHERR? Při vložení většího množství nových potravin umí lednice na chvíli razantně snížit teplotu a téměř okamžitě vše řádně zchladit. Chybět nesmí účinná ventilace, která pomáhá dobře rozvést teplotu. Zcela samozřejmé je u ledničky LIEBHERR dostatečně silné LED osvětlení pro krásný přehled při ukládání potravin. Obsluhu a ovládání výrazně zjednoduší přehledný displej. Rozměry a uspořádání lednice LIEBHERR Lednice LIEBHERR SRbde 5220 je ideální pro početné rodiny, které potřebují velkou skladovací kapacitu. Chladicí část lednice nabízí celkem 399 l, nebude tak těsná ani pro nákupy před velkou rodinou oslavou. Pro uložení a uspořádání všeho potřebného v ní naleznete 7 polic. Lednice využívá k chodu šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice LIEBHERR jsou 185,5 × 59,7 × 67,5 cm (V׊×H). Hmotnost lednice je 74,8 kg.

Produkt je výrobek značky Liebherr ,distribuovaný s EAN kódem 4016803071952.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Chladničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

16 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR SRbde 5220 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR SRbde 5220
Právě si prohlížíte...

28490,- Kč