Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIEBHERR Rsff 4600

LIEBHERR Rsff 4600

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIEBHERR Rsff 4600 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR Rsff 4600 .

Detailní informace

Lednice LIEBHERR Rsff 4600:Jedná se o volně stojící lednici, která nevyžaduje příliš složitou instalaci ani přestavbu interiéru. Klimatická třída je SN-T. Lednice je charakteristická hladinou hlučnosti třídy C, což ji řadí mezi středně tiché modely. Chladnička LIEBHERR udrží potraviny čerstvé dlouhou dobu Střední hlučnost lednice díky třídě C Lednice disponuje objemem 298 l Design lednice udává nerezová barva Panty máte možnost přehodit podle potřeby Bez náběhu dveří Rozměry lednice LIEBHERR jsou 145,5 × 59,7 × 67,5 cm (V׊×H) Lednice váží 46,7... kg Čím dalším se chlubí lednice LIEBHERR? Při vložení nových potravin umí chladnička na chvilku prudce snížit teplotu a téměř okamžitě vše řádně zchladit. Samozřejmostí je u lednice LIEBHERR silné a úsporné LED osvětlení pro dobrý přehled a pohodlí při ukládání potravin. Obsluhu a nastavení citelně usnadní přehledný a jasný displej. Rozměry a uspořádání lednice LIEBHERR Lednice LIEBHERR Rsff 4600 perfektně poslouží početným rodinám a zapadne do prostorné kuchyně. Chladicí část lednice nabízí celkem 298 l, pohodlně tedy vystačí běžné rodině s dětmi. Pro uspořádání všeho potřebného využijete 6 polic. Lednice využívá k chodu šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice LIEBHERR činí 145,5 × 59,7 × 67,5 cm (V׊×H). Hmotnost lednice je 46,7 kg.

Produkt je výrobek značky Liebherr ,distribuovaný s EAN kódem 4016803056478.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Chladničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR Rsff 4600 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR Rsff 4600
Právě si prohlížíte...

16990,- Kč