Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIEBHERR IRd 3950

LIEBHERR IRd 3950

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIEBHERR IRd 3950 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIEBHERR IRd 3950 .

Detailní informace

Vestavná lednice LIEBHERR IRd 3950:Vestavná monoklimatická lednice LIEBHERR dokáže výhradně chladit potraviny, nenachází se v ní mrazák a její velkou předností je úspornost v porovnání s klasickou lednicí. Panty jsou již z výroby umístěny na pravé straně, otevírání dvířek však můžete bez problémů obrátit. Klimatická třída je SN-T. Vestavná lednice vyniká nízkou hlučností třídy A, čímž spadá mezi nejtišší modely. Klíčové přednosti vestavné monoklimatické lednice LIEBHERR IRd 3950 Vestavná chladnička LIEBHERR udrží potraviny déle čerstvé Vestavná... lednice disponuje objemem 137 l Směr otevírání panty vpravo Možnost vyměnit stranu otevírání dveří Rozměry vestavné lednice LIEBHERR odpovídají 87,2 × 55,9 × 54,6 cm (V׊×H) Lednice váží 53,9 kg Rozměry a uspořádání vestavné lednice LIEBHERR Vestavná lednice LIEBHERR IRd 3950 pojme vzhledem k mimořádnému objemu větší množství potravin. Samotná chladnička nabízí celkem 137 l, hodí se tak pro jednoho či dva lidi v domácnosti. Na uložení a uspořádání všeho potřebného má ve výbavě 5 polic. Rozměry lednice LIEBHERR jsou 87,2 × 55,9 × 54,6 cm (V׊×H). Hmotnost lednice činí 53,9 kg.

Produkt je výrobek značky Liebherr ,distribuovaný s EAN kódem 4016803042297.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Liebherr, Kuchyně a jídelny Liebherr, Kuchyňské spotřebiče Liebherr, Chladničky Liebherr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LIEBHERR IRd 3950 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liebherr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liebherr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIEBHERR IRd 3950
Právě si prohlížíte...

30490,- Kč