LG GMX844MCKV

LG GMX844MCKV
48 594 45 990 122
48 594,- Kč

Původní cena: 45 990,- Kč


Hodnocení:


LG GMX844MCKV z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LG GMX844MCKV .

Detailní informace

Americká lednice LG GMX844MCKV: LG GMX844MCKV+ 10 let záruka na kompresorAmerická lednice LG GMX844MCKV vás ohromí nejen kapacitou 423 litrů, ale také spoustou praktických inovací. Speciální dvířka InstaView Door-in-Door, lineární invertorový kompresor s 10letou zárukou či výrobník ledu jsou jen některé ze skvělých vychytávek. Moderní vzhled celé lednice dotváří barevné provedení Matt Black Steel s úpravou proti otiskům prstů.InstaView Door-in-Door™Skvělá technologie InstaView vám ušetří čas s hledáním uvnitř chladničky. Stačí dvakrát zaklepat ...a speciální okénko se rozsvítí.Door-in-DoorDvířka Door-in-Door minimalizují ztrátu chladného vzduchu při častém otevírání lednice. Tyto malá dvířka zabrání vzniku velkých teplotních rozdílů v chladničce.Linear CoolingLineární invertorový kompresor LG udržuje stálou teplotu v chladničce a zabraňuje jejímu kolísání, čímž udrží potraviny déle čerstvé.Door CoolingPrůduchy v přední části chladničky pomáhají udržovat rovnoměrnou teplotu a neunikne tolik chladu při otevření ledničky.Total No FrostBeznámrazová technologie Total No Frost vám ušetří čas potřebný k ručnímu odmrazování a zajistí delší životnost chladícího systému. Výhody chladničky s technologií InstaView Door-in-Door Klíčové vlastnosti americké chladničky LG GMX844MCKVAmerická chladnička v provedení Matt Steel Black (matně ocelovo-černá)Objem chladničky 280 l, objem mrazničky 143 lMulti Air Flow pro rozšířené proudění chladného vzduchuTechnologie NatureFRESH se zásuvkami Big Fresh Zone a Moist Balance CrisperLG invertorový lineární kompresor se zárukou 10 letDvířka InstaView Door-in-DoorKovový dekor polic a kapsové madloSmart Diagnosis pro řešení drobných problémůVzdálené ovládání přes aplikaci LG SmartThinQEnergetická třída FRovnoměrné a rychlé chlazeníLG invertorový lineární kompresor společně s funkcí LinearCooling udržuje stálou teplotu v chladničce, čímž eliminuje velké teplotní rozdíly a udrží tak vaše uložené potraviny déle čerstvé. Funkce DoorCooling pak díky speciálním průduchům zajistí po otevření dveří rychlejší zchlazení, čímž také přispívá k udržení čerstvosti. Maximální čerstvost s NatureFRESH™S technologií NatureFRESH si vychutnáte čerstvé potraviny díky speciálním zásuvkám, které přizpůsobí nastavení vlhkosti či teploty dle typu skladovaných potravin.
Filtr Pure N FreshUhlíkový filtr technologie Pure N Fresh vás ušetří nežádoucího zápachu v americké lednici LG GMX844MCKV. V kombinace s výkonným ventilátorem čistí vzduch a ten je po průchodu filtrem vrácen zpět do lednice. Lineární invertorový kompresorO bezproblémový a tichý chod LG GMX844MCKV se stará revoluční invertorový lineární kompresor se zárukou 10 let. Díky němu dosahuje chladnička delší životnosti a nižší spotřeby energie. Moderní vzhledHodí se do každé kuchyněI přesto, že se jedná o americkou ledničku, dají se její rozměry považovat za kompaktní. Nemusíte se tedy bát, že kvůli lednici LG GMX844MCKV budete muset složitě měnit uspořádání své kuchyně. LG Smart ThinQChytrá mobilní aplikaceDíky aplikaci LG Smart ThinQ™ můžete ovládat chladničku a provádět její diagnostiku pomocí chytrého telefonu, i když nejste doma. Jediným dotykem můžete snadno nastavit teplotu chladničky, ovládat funkci expresního mrazení a provést diagnostiku chladničky. Výrobník ledu SpacePlusÚzký systém na ledInovativní výrobník ledu je zabudovaný ve dveřích chladničky, abyste měli k dispozici dostatečně velký prostor na poličky. Sklopná policeProstor pro láhve či džbányPro uložení vysokých nádob je v lednici sklopná police, jejíž posunutím vznikne dostatek prostoru pro vysoké láhve či...

Produkt je výrobek značky Lg ,distribuovaný s EAN kódem 8806098362745.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lg, Kuchyně a jídelny Lg, Kuchyňské spotřebiče Lg, Chladničky Lg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

22 999,- Kč
21 999,- Kč
Detail
24 990,- Kč
20 490,- Kč
Detail
11 490,- Kč
9 990,- Kč
Detail
49 990,- Kč
47 190,- Kč
Detail
32 990,- Kč
26 990,- Kč
Detail
23 990,- Kč
19 990,- Kč
Detail
34 990,- Kč
31 490,- Kč
Detail
8 999,- Kč
7 799,- Kč
Detail
45 490,- Kč
42 990,- Kč
Detail
19 990,- Kč
17 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LG GMX844MCKV a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LG GMX844MCKV
Právě si prohlížíte...

48594,- Kč