Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD .

Detailní informace

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD Všechny chladničky Hisense jsou vysoce energeticky účinné. Nejinak je tomu i u modelu RB434N4BFD, který se řadí do energetické třídy D. Celkový objem chladící části je 235 l a mrazák pojme 96 l, což poskytuje dostatečné místo pro uskladnění potravin. Lednice je vybavena beznámrazovou technologií NoFrost Plus, která vám ušetří čas i peníze. Již se nemusíte namáhat s odstraňováním ledu, s lednicí Hisense vám tato neoblíbená činnost zcela odpadá! Rychlé zmrazení Funkce FastFreeze zmrazí jídlo ...při -24 °C, aby se zachovala většina minerálů v potravě. Přibližně po 2 dnech se funkce automaticky vypne a teplota mrazicího prostoru se vrátí do výchozího nastavení. Maximálně efektivní chlazení Inteligentní systém AdaptTech byl vyvinut pro udržování konstantní teploty v chladničce bez ohledu na to, jak často otvíráte dveře. Chladnička nepřetržitě sleduje způsob, jakým ji používáte, a řídí teplotu pro zabránění zvýšení teploty, aby tak vaše jídlo zůstalo čerstvé a snížila se spotřeba energie. Díky rovnoměrné cirkulaci studeného vzduchu, kterou umožňuje systém Multiflow 360°, je v lednici trvale udržována optimální teplota – jídlo je dokonale vychlazené, bez ohledu na to, na kterou polici ho umístíte. S nízkou hladinou hluku nebudete o ledničce ani vědět Další nespornou výhodou kombinované lednice Hisense je její nízká hlučnost, která dosahuje pouhých 38 dB. Užívejte si doma klid a pohodu s tímto tichým spotřebičem. Integrovaná rukojeť Na první pohled vás lednice zaujme elegantním a jednoduchým designem, který skvěle zapadle do každé kuchyně. Lednice je vybavena integrovanou rukojetí, která podporuje celkový koncept hladkých linií. Efektivnější využití prostoru s držákem na lahve Správné místo pro láhve a plechovky - s praktickým držákem jsou vaše lahve a plechovky snadno přístupné a nezabírají místo, které by jinak bylo použito k uložení jiných předmětů. Intuitivní ovládání Jednoduché a intuitivní ovládání pomocí dotykového LED displeje, který umožní rychlé nastavení požadovaných vlastností ledničky. LED osvětlení LED osvětlení ve vnitřních prostorech lednice se stará o lepší orientaci v prostoru a rychlejší nalezení hledané potraviny.

Produkt je výrobek značky Hisense ,distribuovaný s EAN kódem 3838782654466.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hisense, Kuchyně a jídelny Hisense, Kuchyňské spotřebiče Hisense, Chladničky Hisense.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

24 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hisense a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hisense najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Hisense RB434N4BFD
Právě si prohlížíte...

17990,- Kč