Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK6202EBXL4

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK6202EBXL4
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK6202EBXL4
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK6202EBXL4
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK6202EBXL4

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK6202EBXL4 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK6202EBXL4 .

Detailní informace

Inteligentní systém AdaptTech Tato inteligentní technologie udržuje konstantní teplotu v chladničce bez ohledu na to, jak často otevíráte dveře. AdaptTech neustále sleduje návyky při užívání spotřebiče a řídí jeho teplotu tak, aby zabránil jejímu navyšování a zajistil tak setrvání potravin déle v čerstvém stavu. Tichá jako šepot Kombinovaná chladnička pracuje při hladině hluku pouhých 38 dB, která odpovídá šeptané konverzaci mezi dvěma lidmi. Tento tichý provoz je výsledkem vynikající izolace a inovativních řešení chladicího systému. Vychutnejt...e si čerstvé ovoce i zeleninu, jako ze zahrady Pro objemnou zásuvku CrispZone je charakteristická nízká teplota a automatická regulace vlhkosti. Díky tomu zůstanou ovoce a zelenina déle čerstvé a svěží. Ideální mikroklima na každé poličce Pokročilá technologie chlazení MultiFlow 360° simuluje přirozený proces ionizace, aby jídlo zůstalo déle čerstvé. Negativně nabité ionty neustále obnovují vzduch tak, aby napodobovaly přírodní mikroklima, čímž vytvářejí ideální prostředí pro čerstvé potraviny. FastFreeze Tato funkce mrazí čerstvě přidané potraviny při -24 °C, díky tomuto si zachovají své nutriční hodnoty, chuť a vůni v dlouhodobém horizontu. Po dvou dnech se vypne a přejde do běžného režimu chlazení. Čistota bez námahy Hladké vnitřní stěny GardenFresh se velice snadno udržují v čistotě, což předznamenává ještě lepší skladovací podmínky pro vaše jídlo. Úsporný provoz Chystáte se odjet na cesty? Nezapomeňte lednici uvést do režimu EcoMode. Ten je vhodný zejména pro případ vaší dlouhodobé nepřítomnosti, kdy dveře lednice jsou nepřetržitě zavřené a nedochází tedy k průniku teplého vzduchu zvenčí dovnitř. Takto upravený provoz snižuje spotřebu energie a šetří váš domácí rozpočet. Konec omezení Konstrukční provedení kombinované lednice Gorenje NRK6202EBXL4 umožňuje otevírání dveří do pravého úhlu, díky tomu můžete v případě potřeby bez potíží vytáhnout všechny police a zásuvky. Toto řešení je ideální pro chladničky umístěné u stěny, vedle skříňky nebo jiného spotřebiče. S novým designem a menší hloubkou tato kombinovaná chladnička elegantně zapadne do vaší kuchyňské linky, a přitom nabízí velmi velkou úložnou kapacitu. S LED žárovkou máte vždy naprostý přehled S jednoduchou orientací v celém obsahu lednice vám pomůže zabudované LED osvětlení, které vyniká oproti běžným žárovkám 30× delší životností a uspoří až 10× více energie.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782535895.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Chladničky Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Americká lednice Gorenje NRS9182VX1

Velikost 1793 mm / Šedá / Gorenje
20 129,- Kč
Detail

Americká lednice Gorenje NRS9182VX

Velikost 1793 mm / Nerezová ocel / Gorenje
19 599,- Kč
Detail

Vestavná lednice Gorenje RBI4182E1

Velikost 1772 mm / Bílá / Gorenje
13 999,- Kč
Detail
14 990,- Kč
Detail

Kuchyňský robot Gorenje MMC700LBW

Velikost 305 mm / Bílá / Gorenje
2 529,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK6202EBXL4 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK6202EBXL4
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč