Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN49AIDP OBAL POŠKOZEN

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN49AIDP OBAL POŠKOZEN
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN49AIDP OBAL POŠKOZEN
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN49AIDP OBAL POŠKOZEN
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN49AIDP OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN49AIDP OBAL POŠKOZEN z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN49AIDP OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Rovnoměrná cirkulace vzduchu Systém Multi AirFlow zajišťuje rovnoměrné proudění vzduchu na všech úrovních chladničky i mrazničky pro ještě delší čerstvost vašich potravin. Díky konstantní teplotě zůstanou vaše potraviny chutné a čerstvé o mnoho déle. Senzory FreshSense Díky optimálním podmínkám a konstantní teplotě uvnitř chladničky jsou vaše potraviny skladovány s ideální konzistencí, například zmrzlina nebude ani příliš měkká ani příliš zmrzlá. Senzory FreshSense neustále sledují... okolní teplotu a řídí teplotu uvnitř chladničky a mrazničky. Funkce Superchlazení Pro zajištění čerstvosti potravin je důležité, aby se potraviny zbytečně nezahřívaly. Z tohoto důvodu je lednička Bosch KGN49AIDP vybavena funkcí Superchlazení. Ta se aktivuje stisknutím tlačítka a teplota se sníží na cca 2 °C. Čímž se zaručí, že se nově vložené potraviny rychleji ochladí a ty dříve vložené se nezahřejí. Technologie NoFrost Díky technologii NoFrost je zabráněno tvorbě ledu a námrazy a vy tak navždy zbavíte nepříjemného odmrazování. Chladný vzduch je ventilátorem rozháněn do každého koutu mrazícího prostoru a přitom se potravinám odnímá vlhkost a voda z tající námrazy se vypaří mimo spotřebič. Systém VitaFresh Zdravé stravování nebylo nikdy tak snadné. Systém VitaFresh vytváří díky nastavitelné vlhkosti ideální podmínky pro skladování všech čerstvých potravin. Vlhkost lze přizpůsobit tak, aby ovoce a zelenina zůstaly déle čerstvé. Funkce Supermrazení Po aktivaci funkce Supermrazení, je teplota v mrazáku snížena na pouhých -30 °C. Díky tomu se nemusíte bát nechtěného zvýšení teploty i při vkládání většího množství čerstvých potravin. Pro zajištění 100% účinnosti se doporučuje zapnout tento program již 24 hodin před plánovaným velkým nákupem. Jednoduché skladování Bezrámové skleněné police jsou odolné vůči nárazu a díky mechanismu plynulého vysouvání se mimořádně pohodlně používají. V mrazícím prostoru můžete všechny poličky z bezpečnostního skla zcela jednoduše vyndat, a tím si vytvořit více místa, například k uložení vícepatrového dortu nebo celé krůty. Nejmodernější technologie Využívejte nejmodernější technologie ve vaší domácnosti a rozšiřte možnosti využití vašich spotřebičů. WiFi Ready společně s příslušenstvím vám umožní připojit lednici do systému Home Connect. Toto propojení nabídne pohodlné, intuitivní a pohotové ovládání spotřebiče na dálku pomocí aplikace na vašem mobilním zařízení.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 2001003396662.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Chladničky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN49AIDP OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN49AIDP OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

24691,- Kč