Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN492IDF

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN492IDF
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN492IDF
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN492IDF
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN492IDF

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN492IDF z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN492IDF .

Detailní informace

Kombinovaná lednice Bosch KGN492IDF Malý rozdíl v šířce, velký rozdíl v objemu Rozšíření lednice o 10 cm přináší ještě větší vnitřní prostor, díky kterému budete do ní moci vkládat celý plech, pekáč, meloun nebo jiné objemné potraviny. S XXL chladničkou získáte až 19 % dalšího objemu, a současně díky PerfectFit provedení nezabere v místnosti více prostoru než běžné 60 cm široké chladničky bez funkce PerfectFit. Odmrazování bez námahy Díky technologii NoFrost je zabráněno tvorbě ledu a námrazy a vy se tak navždy zbavíte nepříjemného odmrazování.... Chladný vzduch je ventilátorem rozháněn do každého koutu mrazícího prostoru a přitom se potravinám odnímá vlhkost a voda z tající námrazy se vypaří mimo spotřebič. Obrovský prostor pro čerstvé potraviny Zásuvky VitaFresh XXL jsou rozděleny na dvě odlišné zóny. Horní suchá zóna je určená pro skladování masa a ryb. Posuvem regulátoru můžete udržovat v zásuvce teplotu okolo 0°C. Spodní velká přihrádka je díky možné regulaci vlhkosti speciálně navržená k uskladnění ovoce a zeleniny, která zde zůstane déle čerstvá. Více vlhkosti je potřeba k uložení zeleniny a méně pro dlouhotrvající čerstvost ovoce. Dva nezávislé chladicí okruhy Jak chladicí, tak i mrazicí část spotřebiče mají svůj vlastní chladící okruh, u kterých lze nastavovat teplotu individuálně. I tato drobná vymoženost vede k úspoře energie. SuperFreeze SuperFreeze je vhodné využít ve chvíli, kdy do mrazáku přidáte čerstvé potraviny, které zvýší jeho vnitřní teplotu. Navíc je vhodné tyto potraviny co nejrychleji zamrazit, aby si uchovaly maximální množství chuti. SuperCooling Podobně, jako u zmíněné funkce SuperMrazení, disponuje spotřebič také funkcí SuperCooling (SuperChlazení), zabudovanou v chladicí části. Stačí ji aktivovat před odchodem na nákup, dojde tím k dočasnému snížení teploty. Chlazené potraviny jsou chráněné před navýšením vnitřní teploty čerstvě doplněnými zásobami, které se po vložení do lednice rychle zchladí. Snadný přístup i v koutě Postavte si lednici tam, kde ji potřebujete. Bez okolních mezer. Dveře lednice se otevírají do úhlu 90°, takže máte snadný přístup ke všem přihrádkám, i když chladničku umístíte přímo ke zdi nebo nábytku. LED osvětlení LED světla zaručují dokonalé rovnoměrné osvětlení vnitřního prostoru chladničky bez toho, že by oslňovaly. Spotřebovávají navíc méně elektrické energie než standardní žárovky a vydrží po celou dobu životnosti spotřebiče.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005292011.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Chladničky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN492IDF a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGN492IDF
Právě si prohlížíte...

20201,- Kč