Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez

Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez
Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez
Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez
Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez .

Detailní informace

Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez Tato Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX zajistí díky funkci LowFrost i přes nízkou spotřebu rovnoměrnější a účinnější mrazení. Vyžaduje méně časté odmrazování, což ocení každý z vás. Ušetříte tím spoustu času, který můžete věnovat příjemnějším aktivitám nebo strávit čas s dětmi. Madlo chladničky je antibakteriální a spolu s těsněním u dveří brání usazování bakterií. Díky tomu se do prostoru mrazničky a chladničky jen tak nedostan...ou.  Vlastnosti  Kombinovaná chladnička s mrazákem Slim model LowFrost pro rovnoměrnější a účinnější mrazení Energetická třída E LED osvětlení Možnost otočení dveří 4 skleněné police 4 závěsné přihrádky na dveřích Méně časté odmrazování Antibakteriální madlo Těsnění u dveří pro lepší hygienu při skladování potravin Miska na led Po otevření chladničky se rozsvítí LED osvětlení, které osvítí celý vnitřní prostor a zajistí vám tak snadnější a jednodušší ukládání potravin. Dveře se dají otočit aby se otevírala jak zprava, tak zleva. Díky tomu je její umístnění ve vaší domácnosti velice snadné a jednoduché. . Na dveřích jsou umístěny 4 závěsné přihrádky pro rozšíření úložného prostoru. Do jedné z nich jednoduše vložíte i vyšší láhve nebo krabice s džusy. Všechny skleněné police uvnitř chladničky sami nastavíte do vhodné výšky, která vám bude vyhovovat, a průhledná přihrádka vám umožní skladovat zeleninu a ovoce.  V dolní části spotřebiče se nachází mraznička, která se skvěle hodí  pro dlouhodobé skladování hluboce zmrazených potravin. Pro úspěšné zmrazení jídla ho zabalte tak, aby do balení nevnikl vzduch a vlhkost. Mohlo by dojít k vysušení potravin nebo ke smíchání vůní a chutí. Součástí balení je i formička na ledové kostky.    Parametry Klimatická třída SN-ST Energetická třída E Celkový objem 288 l Objem chladničky 204 l Objem mrazničky 84 l Roční spotřeba energie224 kWh Hlučnost 40 dB Zmrazovací výkon 4 kg/24 h Akumulační doba 17 hod. Barevné provedení Nerez LED osvětlení Ano Závěsné přihrádky Ano Skleněné police 4 ks Přihrádka na ovoce a zeleninu Ano Rozměry produktu VxŠxH 108,0 x 54,0 x 59,5 cm Hmotnost produktu 56 kg Obsah balení Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez

Produkt je výrobek značky Philco ,distribuovaný s EAN kódem 8590669302277.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philco, Kuchyně a jídelny Philco, Kuchyňské spotřebiče Philco, Chladničky Philco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná Lednice Philco PCS 2862 EX / 204 / 84 l / LowFrost systém / nerez
Právě si prohlížíte...

8599,- Kč