Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kluge KCP3730D - 4 roky záruka po registraci

Kluge KCP3730D  - 4 roky záruka po registraci

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kluge KCP3730D - 4 roky záruka po registraci z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Kluge KCP3730D - 4 roky záruka po registraci .

Detailní informace

Chladicí vitrína Kluge KCP3730D
- 4 roky záruka po registraci:Chladicí vitríny neboli prosklené lednice jsou ideální k prezentaci nejrůznějších výrobků a zákazníkovi umožňují snadný přístup k těmto produktům. Volně stojící chladicí vitrína Kluge bude dobře sloužit v libovolných provozovnách.
Díky celkovému objemu 373
l je ideální například do obchodu s potravinami, kavárny nebo restaurace. Do jejího vnitřního prostory bylo umístěno 5 polic.
Dveře drží na pantech na pravé straně jako u dalších velkých spotřebičů. Velkou výhod...ou modelu je funkce automatického odmrazování. Vystavované produkty jsou dostatečně viditelné díky praktickému LED osvětlení vnitřního prostoru vitríny. Chladicí vitrína Kluge má hmotnost 82 kg. Klíčové vlastnosti chladicí vitríny Kluge KCP3730D
- 4 roky záruka po registraci Chladicí vitrína Kluge umožňuje snadný přístup k nabízeným produktům Pro celkový objem 373 l hravě pojme i objemnější položky Spadá do energetické třídy: E Chladicí vitrína Kluge ke svému provozu využívá chladivo R600a Dvířka se otevírají na pravou stranu Vybavena je také LED osvětlením Zboží budete moci vystavit na 5 polic Celková hmotnost nabízeného modelu činí 82 kg Rozměry chladicí vitríny Kluge jsou 184,5 × 59,5 × 60,5 cm (V × Š × H) Barva je černá

Produkt je výrobek značky Kluge ,distribuovaný s EAN kódem 8588008221709.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kluge, Kuchyně a jídelny Kluge, Kuchyňské spotřebiče Kluge, Chladničky Kluge.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Americká lednice Concept LA6683ds

Velikost 1830 mm / Černá / Concept
24 659,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kluge KCP3730D - 4 roky záruka po registraci a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kluge a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kluge najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kluge KCP3730D - 4 roky záruka po registraci
Právě si prohlížíte...

22990,- Kč