Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kluge KCP268N - 4 roky záruka po registraci

Kluge KCP268N - 4 roky záruka po registraci

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kluge KCP268N - 4 roky záruka po registraci z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Kluge KCP268N - 4 roky záruka po registraci .

Detailní informace

Chladicí vitrína Kluge KCP268N - 4 roky záruka po registraci:Chladicí vitríny neboli prosklené lednice jsou ideální k prezentaci nejrůznějších výrobků a zákazníkovi umožňují snadný přístup k těmto produktům. Volně stojící chladicí vitrína Kluge se stane dobrým pomocníkem v různých stravovacích zařízeních.
Díky objemu 268
litrů je vhodná do obchodu, kavárny či restaurace. Uvnitř vitríny se nalézá 5 polic.
Dveře drží na pantech na pravé straně jako u dalších velkých spotřebičů. Nabízený model vás zajisté potěší funkcí automatického... odmrazování. Díky LED osvětlení vnitřního prostoru budou prezentované produkty dostatečně osvětleny, a zákazník se tak dobře zorientuje. Chladicí vitrína Kluge má hmotnost 71 kg. Klíčové přednosti chladicí vitríny Kluge KCP268N - 4 roky záruka po registraci Chladicí vitrína Kluge slouží k přehlednému uložení a následné prezentaci výrobků S celkovým objemem 268
l je dostačující pro lahve a menší potraviny Spadá do energetické třídy: E Chladicí vitrína Kluge ke svému provozu využívá chladivo R600a Panty dvířek jsou umístěné na pravé straně Vnitřní prostor rozzáří LED osvětlení Zboží budete moci vyskládat na 5 polic Hmotnost nabízeného typu činí 71 kg Rozměry chladicí vitríny Kluge činí 182,5 × 45 × 59,5 cm (V × Š × H) Její barva je černá

Produkt je výrobek značky Kluge ,distribuovaný s EAN kódem 8588008221662.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kluge, Kuchyně a jídelny Kluge, Kuchyňské spotřebiče Kluge, Chladničky Kluge.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kluge KCP268N - 4 roky záruka po registraci a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kluge a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kluge najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kluge KCP268N - 4 roky záruka po registraci
Právě si prohlížíte...

17990,- Kč