Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KLARSTEIN PopLife 65L

KLARSTEIN PopLife 65L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KLARSTEIN PopLife 65L z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným KLARSTEIN PopLife 65L .

Detailní informace

Chladicí vitrína KLARSTEIN PopLife 65L:Prosklené lednice nebo také chladicí vitríny jsou určeny k prezentaci nápojů a potravin, kterým zároveň zajišťují vhodné podmínky pro skladování. Volně stojící chladicí vitrína Klarstein nachází využití v libovolných provozovnách.
Pro svůj vnitřní objem 70
litrů krásně zapadne do menších kaváren, obchodů ču bufetů. Uvnitř vitríny se nalézají 3 police.
Panty dveří jsou jsou tradičně napravo jako u jiných velkých spotřebičů. Pro zachování efektivního chlazení je nejlepší ji umístit do místnost...i s teplotou mezi 10 a 32 °C. Chladicí vitrína Klarstein váží 23 kg. Klíčové přednosti chladicí vitríny KLARSTEIN PopLife 65L Chladicí vitrína Klarstein zajišťuje vhodné podmínky pro skladování nejrůznějších produktů S vnitřním objemem 70
l pojme menší množství položek Zařazena do energetické třídy: F
Pro zachování efektivního chlazení může být umístěna v místnosti s teplotou od 10 do 32 °C Chladicí vitrína Klarstein ke svému provozu využívá chladivo R600a Dveře lze otevírat díky pantům napravo K dispozici budete mít 3 police Nabízený model má hmotnost 23 kg Rozměry chladicí vitríny Klarstein jsou 69 × 44 × 48 cm (V × Š × H) Její barva je červená

Produkt je výrobek značky Klarstein ,distribuovaný s EAN kódem 4060656233548.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Klarstein, Kuchyně a jídelny Klarstein, Kuchyňské spotřebiče Klarstein, Chladničky Klarstein.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KLARSTEIN PopLife 65L a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Klarstein a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Klarstein najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KLARSTEIN PopLife 65L
Právě si prohlížíte...

8899,- Kč