Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KLARSTEIN Luminance Frost

KLARSTEIN Luminance Frost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KLARSTEIN Luminance Frost z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným KLARSTEIN Luminance Frost .

Detailní informace

Malá lednice KLARSTEIN Luminance Frost:Kombinovaná malá lednice Klarstein v sobě ukrývá kromě chladicí části i mrazák a je nejčastějším řešením pro větší i menší domácnosti. Jde o volně stojící malou lednici, kterou nebude problém umístit do vaší kuchyně. Panty mají přednastavené umístění na pravé straně, lednice je však vybavena možností změny otevírání dvířek. Lednice je charakteristická hladinou hlučnosti třídy C, proto ji téměř neuslyšíte. Zásadní přednosti volně stojící kombinované malé
lednice KLARSTEIN Luminance Frost Malá lednice s... mrazákem Klarstein vám pomůže udržet potraviny déle čerstvé Řadí se mezi středně tiché lednice třídy C Lednice skýtá objem 91 l Vzhled lednice doplňuje černá barva Otevírání panty vpravo Panty dveří je možné osadit na libovolnou stranu Rozměry lednice Klarstein odpovídají 84 × 45 × 48,5 cm (V׊×H) Lednice váží 21 kg Rozměry a uspořádání malé lednice Klarstein Malá lednice KLARSTEIN Luminance Frost se pyšní štědrým objemem, a proto se hodí do prostornějších kuchyní a početnějších rodin. Chladicí část lednice poskytuje plných 91 l, hodí se tak pro jednoho či dva lidi v domácnosti. Na uspořádání všeho potřebného má ve výbavě 2 police. Mrazák nabídne dostatečný prostor, má jednu přihrádku. Malá lednice využívá k provozu šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice Klarstein jsou 84 × 45 × 48,5 cm (V׊×H). Lednice váží 21 kg.

Produkt je výrobek značky Klarstein ,distribuovaný s EAN kódem 4060656109959.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Klarstein, Kuchyně a jídelny Klarstein, Kuchyňské spotřebiče Klarstein, Chladničky Klarstein.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KLARSTEIN Luminance Frost a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Klarstein a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Klarstein najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KLARSTEIN Luminance Frost
Právě si prohlížíte...

5249,- Kč