Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KLARSTEIN Brooklyn 32 White mini

KLARSTEIN Brooklyn 32 White mini

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KLARSTEIN Brooklyn 32 White mini z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným KLARSTEIN Brooklyn 32 White mini .

Detailní informace

Malá lednice KLARSTEIN Brooklyn 32 White mini:Jde o volně stojící malou lednici, kterou nebude problém umístit do vaší kuchyně. Panty mají přednastavené umístění na pravé straně, lednice je však vybavena možností změny otevírání dvířek. Lednice vyniká nízkou hlučností třídy A, tak nebude nikdy slyšet. Malá lednice s mrazákem Klarstein vám pomůže udržet potraviny déle čerstvé Objem lednice je 32 l Vzhled lednice podtrhuje bílá barva Otevírání panty vpravo Konstrukce vám dává možnost panty přehodit Rozměry lednice Klarstein jsou 47 × 38 × 44,5 cm... (V׊×H) Lednice dosahuje hmotnosti 10,5 kg Rozměry a uspořádání malé lednice Klarstein Malá lednice KLARSTEIN Brooklyn 32 White mini se pyšní štědrým objemem, a proto se hodí do prostornějších kuchyní a početnějších rodin. Chladicí část lednice nabízí celkem 32 l, což jí řadí mezi menší modely. Je dokonalá je pro jednotlivce či nenáročné páry. Na uspořádání potravin budete mít k dispozici jednu polici. Malá lednice využívá k provozu šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice Klarstein jsou 47 × 38 × 44,5 cm (V׊×H). Lednice váží 10,5 kg.

Produkt je výrobek značky Klarstein ,distribuovaný s EAN kódem 4060656233289.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Klarstein, Kuchyně a jídelny Klarstein, Kuchyňské spotřebiče Klarstein, Chladničky Klarstein.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KLARSTEIN Brooklyn 32 White mini a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Klarstein a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Klarstein najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KLARSTEIN Brooklyn 32 White mini
Právě si prohlížíte...

4499,- Kč