Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KLARSTEIN Beersafe L Onyx

KLARSTEIN Beersafe L Onyx

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KLARSTEIN Beersafe L Onyx z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným KLARSTEIN Beersafe L Onyx .

Detailní informace

Chladicí vitrína KLARSTEIN Beersafe L Onyx:Chladicí vitríny neboli prosklené lednice jsou vhodné pro prezentaci potravin a nápojů, kterým zároveň poskytují ideální podmínky pro skladování. Volně stojící chladicí vitrína Klarstein najde své uplatnění v nejrůznějších stravovacích zařízeních.
Pro svůj vnitřní objem 47
l se bude perfektně hodit do menších obchodů, kaváren či bufetů. Do jejího vnitřního prostoru byly umístěny
3 police. Jako u většiny spotřebičů i zde jsou panty na pravé straně. Díky LED osvětlení vnitřního prostoru bu...dou prezentované produkty dostatečně osvětleny, a zákazník se tak dobře zorientuje. Pro správné chlazení je ideální k umístění do místnosti s teplotou
od 18 do 38 °C. Chladicí vitrína Klarstein má hmotnost 20,45 kg. Klíčové vlastnosti chladicí vitríny KLARSTEIN Beersafe L Onyx Chladicí vitrína Klarstein zajišťuje vhodné podmínky pro skladování nejrůznějších produktů S celkovým objemem 47
litrů je perfektní pro menší produkty Zařazena do energetické třídy: E
Pro zachování efektivního chlazení je ideální do místnosti s teplotou
mezi 18 a 38 °C Chladicí vitrína Klarstein využívá chladivo typu R600a Dveře chladicí vitríny mají panty vpravo Vnitřní prostor rozzáří LED osvětlení Zboží lze vyskládat na 3 police Celková hmotnost nabízeného modelu činí 20,45 kg Rozměry chladicí vitríny Klarstein jsou 50 × 47,5 × 48 cm (V × Š × H) Barva produktu je černá

Produkt je výrobek značky Klarstein ,distribuovaný s EAN kódem 4060656105531.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Klarstein, Kuchyně a jídelny Klarstein, Kuchyňské spotřebiče Klarstein, Chladničky Klarstein.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

KLARSTEIN Beersafe L Onyx a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Klarstein a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Klarstein najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KLARSTEIN Beersafe L Onyx
Právě si prohlížíte...

5999,- Kč