Jednodvéřová monoklimatická lednice Amica VJ 1442 R

Jednodvéřová monoklimatická lednice Amica VJ 1442 R
Jednodvéřová monoklimatická lednice Amica VJ 1442 R
Jednodvéřová monoklimatická lednice Amica VJ 1442 R
Jednodvéřová monoklimatická lednice Amica VJ 1442 R
8 489 8 489 1454
8 489,- Kč

Původní cena: 8 489,- Kč


Hodnocení:


Jednodvéřová monoklimatická lednice Amica VJ 1442 R z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Jednodvéřová monoklimatická lednice Amica VJ 1442 R .

Detailní informace

Jednodveřová lednice Amica VJ 1442 R Jednodveřová chladnička Amica VJ 1442 R se stane nedílnou součástí vaší domácnosti. K dispozici nabídne prostory o objemu 229 l, které poskytují místo pro všechny vaše potraviny. Ovoce & Zelenina Uchovávejte svou zeleninu a ovoce v těch nejlepších skladovacích podmínkách, které pro ně vytváří speciální zásuvka udržující ideální vlkost pro dlouhodobé skladování. Ovoce a zelenina si udrží své nutriční hodnoty, chuť a vůní. Mechanické ovládání Chladnička je vybavena intuitivním ovládáním v podobě otočného knofl...íku, díky kterému plynule nastavíte teplotu přesně na míru. Variabilita Přizpůsobte si lednici přesně podle vašich individuálních potřeb a preferencí. Chladnička je vybavena variabilními policemi a přihrádkami, s nimiž můžete manipulovat a využít maximální množství prostoru. Automatické rozmrazování Chladnička nabízí automatické rozmrazování, čímž vám ušetří práci a zejména čas, který byste museli věnovat manuálnímu rozmrazování. Safety Glass Nenechte se nijak omezovat objemem hrnců a skladujte je přímo na vysoce odolných skleněných policích. V chladniče se nacházejí 4 polohovatelné police vyhotoveného z tvrzeného skla, které vydrží velkou hmotnostní zátěž. LED osvětlení LED osvětlení uvnitř spotřebiče zalištuje lepší orientaci v prostoru a poskytuje mnohem jasnější a bělejší barvu než tradiční žárovky.

Produkt je výrobek značky Amica ,distribuovaný s EAN kódem 5906006713881.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Amica, Kuchyně a jídelny Amica, Kuchyňské spotřebiče Amica, Chladničky Amica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 1440 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 790,- Kč
3 390,- Kč
Detail
10 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jednodvéřová monoklimatická lednice Amica VJ 1442 R a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Amica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Amica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jednodvéřová monoklimatická lednice Amica VJ 1442 R
Právě si prohlížíte...

8489,- Kč