Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HYUNDAI RSD064WW8F

HYUNDAI RSD064WW8F

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HYUNDAI RSD064WW8F z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným HYUNDAI RSD064WW8F .

Detailní informace

Lednice HYUNDAI RSD064WW8F :Kombinovaná lednice Hyundai disponuje chladicí i mrazicí částí, a osvědčí se proto v jakékoliv domácnosti. Jde o volně stojící lednici, kterou můžete umístit do interiéru bez větších úprav. Z výroby jsou panty umístěné na pravé straně, dvířka však můžete dle potřeby obrátit. Klimatická třída je ST. Lednice nabízí hladinou hlučnosti třídy C, čímž spadá mezi středně tiché modely. Klíčové vlastnosti volně stojící kombinované lednice HYUNDAI RSD064WW8F
Chladnička Hyundai udrží potraviny čerstvé dlouhou dobu Střední ...hlučnost lednice díky třídě C Obsahuje výparník k rychlému chlazení potravin Využitelný objem chladničky 67 l Vzhled lednice doplňuje bílá barva Směr otevírání panty vpravo Panty máte možnost přehodit podle potřeby Bez náběhu dveří Rozměry lednice Hyundai jsou 64 × 44 × 51 cm (V׊×H) Lednice váží 16 kg Rozměry a uspořádání lednice Hyundai Lednice HYUNDAI RSD064WW8F
vám poskytne přehledný prostor pro veškeré vaše ingredience. Samotná chladnička nabízí celkem 67 l, čímž se řadí mezi menší modely. Je dokonalá je pro jednotlivce či nenáročné páry. Pro uložení potravin má k dispozici 2 police. Mrazák skýtá dostatečný prostor, má pouze jednu přihrádku. Rozměry lednice Hyundai činí 64 × 44 × 51 cm (V׊×H). Lednice váží 16 kg.

Produkt je výrobek značky Hyundai ,distribuovaný s EAN kódem 8590393326945.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hyundai, Kuchyně a jídelny Hyundai, Kuchyňské spotřebiče Hyundai, Chladničky Hyundai.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

HYUNDAI RSD064WW8F a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hyundai a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hyundai najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HYUNDAI RSD064WW8F
Právě si prohlížíte...

4199,- Kč