Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GUZZANTI GZ 8812

GUZZANTI GZ 8812

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GUZZANTI GZ 8812 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným GUZZANTI GZ 8812 .

Detailní informace

Vestavná lednice GUZZANTI GZ 8812:Vestavná kombinovaná lednice GUZZANTI disponuje chladicí i mrazicí částí, což z ní dělá jasnou volbu pro většinu uživatelů. Klimatická třída je N a ST. Vestavná lednice poskytuje hladinu hlučnosti třídy C, což ji řadí mezi středně tiché modely. Hlavní vlastnosti vestavné lednice s mrazákem GUZZANTI GZ 8812 Vestavná chladnička GUZZANTI udrží potraviny déle čerstvé Řadí se mezi středně tiché lednice třídy C Využitelný objem vestavné chladničky 104 l Mrazák má objem 14 l Panty můžete přehodit podle aktuálních poža...davků Rozměry vestavné lednice GUZZANTI jsou 88 × 54 × 54 cm (V׊×H) Lednice váží 29 kg Co dalšího nabídne vestavná lednice GUZZANTI? Naprostou samozřejmostí je u vestavné ledničky GUZZANTI silné a úsporné LED osvětlení pro krásný přehled při ukládání potravin. Rozměry a uspořádání vestavné lednice GUZZANTI Vestavná lednice s mrazákem GUZZANTI GZ 8812 se stane vaším dobrým pomocníkem v kuchyni. Chladicí část lednice poskytuje celkem 104 l, je tedy vhodná pro jednoho či dva lidi v domácnosti. Na uložení a uspořádání všeho potřebného využijete 2 police. Mrazicí prostor má 14 l. Rozměry lednice GUZZANTI jsou 88 × 54 × 54 cm (V׊×H). Hmotnost lednice je 29 kg. Údaje uváděné na energetickém štítku chladniček/mrazniček a jejich kombinací: V záhlaví je uveden výrobce a model chladničky/mrazničky či jejich kombinace Škála energetických tříd (vlevo), konkrétní energetická třída spotřebiče (vpravo) kWh/annum: roční spotřeba energie Litry vlevo: dostupný objem pro mražené potraviny Litry vpravo: dostupný objem pro chlazené potraviny dB: úroveň hluku šířeného vzduchem vyjádřená v dB(A) a třída emisí hluku šířeného vzduchem __________________________________________________________________ Minimální doporučená velikost mrazicí části odpovídá zhruba 20 l na osobu, co se týče chladicí části, za doporučený je považován objem cca 50–70 l na osobu. Přípustná odchylka při ověřování všech chladících spotřebičů do domácnosti může být v případě objemu o 3 % vyšší (než je uvedená hodnota). V případě mrazícího výkonu, spotřeby energie a relativní vlhkosti o 10 % vyšší. V případě maximální hlučnosti pak uvedenou hodnotu nesmí překročit.

Produkt je výrobek značky Guzzanti ,distribuovaný s EAN kódem 8594186721580.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Guzzanti, Kuchyně a jídelny Guzzanti, Kuchyňské spotřebiče Guzzanti, Chladničky Guzzanti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 599,- Kč
Detail
15 499,- Kč
Detail
20 999,- Kč
Detail
5 309,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GUZZANTI GZ 8812 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guzzanti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guzzanti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GUZZANTI GZ 8812
Právě si prohlížíte...

7499,- Kč