Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GUZZANTI GZ 45 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

GUZZANTI GZ 45 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
GUZZANTI GZ 45 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
GUZZANTI GZ 45 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
GUZZANTI GZ 45 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GUZZANTI GZ 45 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným GUZZANTI GZ 45 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Kvalitní izolace Přenosná kompresorová chladnička a mraznička Guzzanti GZ 45 se skvěle hodí na letní dovolené či výlety. Její objem činní 50 l a rozsah teplot je od -20 °C do +10 °C. Skvělá izolace a výkonný kompresor vám zaručí výborné výsledky chlazení. Oboustranné otevírání Ať už cestujete autem, lodí či v obytném přívěsu, vždy můžete chladničku připojit do jakékoliv 12 či 24V zásuvky. Chladnička funguje při napájení 12/24 V nebo také 220-240 V. Navíc je vybavena ochanou před úplným vy...bitím baterie. Sklopná madla zajistí snazší manipulaci a praktické oboustranné otevírání víka ulehčí přístup.

Produkt je výrobek značky Guzzanti ,distribuovaný s EAN kódem 2001003003959.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Guzzanti, Kuchyně a jídelny Guzzanti, Kuchyňské spotřebiče Guzzanti, Chladničky Guzzanti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

15 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GUZZANTI GZ 45 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guzzanti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guzzanti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GUZZANTI GZ 45 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Právě si prohlížíte...

13579,- Kč