Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GUZZANTI GZ 09B

GUZZANTI GZ 09B

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GUZZANTI GZ 09B z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným GUZZANTI GZ 09B .

Detailní informace

Lednice GUZZANTI GZ 09B:Monoklimatická lednice GUZZANTI nedisponuje krom klasického chlazení potravin žádnými dalšími speciálními funkcemi, mrazicí část nepatří do její výbavy a vyniká tak i vysokou úsporností s nízkými provozními náklady. Jedná se o volně stojící lednici, kterou lze umístit do interiéru bez jakýchkoliv úprav. Panty mají přednastavené umístění na pravé straně, otevírání dvířek však můžete bez problémů obrátit. Klimatická třída odpovídá N-ST. Lednice nabízí hladinou hlučnosti třídy C, což ji řadí mezi středně tiché modely. Hlavn...í přednosti volně stojící monoklimatické lednice GUZZANTI GZ 09B Chladnička GUZZANTI udrží potraviny déle čerstvé Řadí se mezi středně tiché lednice třídy C Lednice skýtá objem 88 l Vzhled lednice vyzdvihuje černá barva Směr otevírání panty vpravo Panty můžete přehodit podle aktuálních požadavků Bez náběhu dveří Rozměry lednice GUZZANTI jsou 85 × 48 × 45 cm (V׊×H) Lednice váží 21 kg Rozměry a uspořádání lednice GUZZANTI Lednice GUZZANTI GZ 09B vám poskytne přehledný prostor pro veškeré vaše ingredience. Samotná chladnička poskytuje plných 88 l, je tudíž perfektní do domácností s jedním či dvěma členy. Na uložení a uspořádání všeho potřebného budete mít k dispozici 3 police. Rozměry lednice GUZZANTI jsou 85 × 48 × 45 cm (V׊×H). Lednice váží 21 kg.

Produkt je výrobek značky Guzzanti ,distribuovaný s EAN kódem 8594186722020.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Guzzanti, Kuchyně a jídelny Guzzanti, Kuchyňské spotřebiče Guzzanti, Chladničky Guzzanti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Americká lednice Concept LA8383DS

Velikost 1830 mm / Šedá / Concept
25 999,- Kč
Detail
39 999,- Kč
Detail
4 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GUZZANTI GZ 09B a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guzzanti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guzzanti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GUZZANTI GZ 09B
Právě si prohlížíte...

3577,- Kč