Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GORENJE RI4182E1

GORENJE RI4182E1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GORENJE RI4182E1 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným GORENJE RI4182E1 .

Detailní informace

Vestavná lednice GORENJE RI4182E1:
Select brand:
Vestavná lednice GORENJE RI4182E1 - bez mrazákuLednice GORENJE RI4182E1 s CrispZone pro uchování ovoce a zeleninyDynamicCooling pro udržování rovnoměrné teplotyPraktický držák lahvíobjem ledničky 301 lLednice GORENJE RI4182E1 s hlubokou policíEnergeticky úsporná lednice spadá do třídy FGORENJE s kvalitním LED osvětlenímMultiAdjust vám zajistí nekonečné možnosti uložení všech potravinManuální regulace teplotyCrispzoneOvoce a zeleninu můžete uskladnit do zásuvky CrispZone s HummidityContr...ol.LED osvětleníGORENJE s kvalitním LED osvětlením.Úsporná ledniceEnergeticky úsporná lednice spadá do třídy F.Lednice GORENJE RI4182E1 s CrispZone pro uchování ovoce a zeleninyUvnitř lednice GORENJE RI4182E1 naleznete speciální zásuvku pro uchování vašich potravin. Ovoce a zeleninu můžete uskladnit do zásuvky CrispZone, která je opatřena regulací úrovně vlhkosti HummidityControl. Sami si tak můžete uzpůsobit vnitřní prostor lednice podle vašich preferencí a potřeb. DynamicCooling pro udržování rovnoměrné teploty v chladničce GORENJE RI4182E1Větrací systém DynamicCooling přispívá k udržování rovnoměrné teploty v celé chladničce GORENJE RI4182E1. Díky tomu bude v každé polici ideální klima, které udrží vaše potraviny déle čerstvé. Zároveň se pyšní úsporou energie a spadá do kategorie „zelených“ funkcí. IonAir vytváří záporné ionty, které zachovávají chuť potravin a odstraňují nepříjemné pachy. Praktický držák lahvíPro efektivní uspořádání potravin uvnitř lednice GORENJE RI4182E1 je k dispozici praktický držák na lahve, který vám ušetří spousty prostoru. Držák můžete samozřejmě využít také na uskladnění jiných předmětů. Lednice GORENJE RI4182E1 s hlubokou policíUvnitř lednice GORENJE RI4182E1 naleznete mimo jiné také hlubokou polici na lahve. Police se nachází ve dveřích lednice, takže ji máte ihned k dispozici. Držáky lahví se postarají, aby lahve při otevírání a zavírání dveří zůstaly vždy na svém místě nedošlo k jejich poškození. Energeticky úsporná lednice GORENJE RI4182E1Lednice GORENJE RI4182E1 spadá do energetické třídy F, díky čemuž je velice úsporná a energeticky nenáročná. Vynikající tepelná izolace a těsnění dveří, elektronické nebo mechanické ovládání účinně snižují spotřebu energie.GORENJE RI4182E1 s kvalitním LED osvětlenímAbyste měli všechny potraviny vždy pod naprostou kontrolou, je lednice GORENJE RI4182E1 vybavena kvalitním LED osvětlením. Toto vysoce efektivní osvětlení má navíc třicetkrát delší životnost než běžné žárovky. Mimo jiné také výrazně šetří energii. Lednice GORENJE RI4182E1 s policí MultiAdjustLednice GORENJE RI4182E1 má uvnitř polici MultiAdjust, která vám zajistí nekonečné možnosti uložení všech vašich oblíbených potravin. Robustní skleněné police lze velmi snadno nastavit a vložit dolednice nebo vyjmout, což vám umožňuje naprostou svobodu při úpravě vnitřního prostoru. 
Recenze zákazníkůÚsporná, používaná v gastro zariadení a zatiaľ vyhovuje ako má.Základná škola, Bratislava - PetržalkaDalší recenzeAlternativní produktyWarning: The section with products will be visible only if the provided commodity pack contains at least 2 products. If there is more products in commodity pack then the page width a carousel will be applied. Max number of products in the commodity pack is 12.Only enter the commodity pack numeric code (typically 5 digits)This text will be automatically removed at the production version.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782167898.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Chladničky Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Americká lednice Gorenje NRS9182VX1

Velikost 1793 mm / Šedá / Gorenje
20 129,- Kč
Detail
1 711,- Kč
Detail
11 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GORENJE RI4182E1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GORENJE RI4182E1
Právě si prohlížíte...

13990,- Kč