Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ELECTROLUX FlexiShelf LNT7TE18S3

ELECTROLUX FlexiShelf LNT7TE18S3

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ELECTROLUX FlexiShelf LNT7TE18S3 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ELECTROLUX FlexiShelf LNT7TE18S3 .

Detailní informace

Vestavná lednice ELECTROLUX FlexiShelf LNT7TE18S3:Vestavná lednice s mrazákem ELECTROLUX je klasickým spojením chladicí části s mrazákem a nabízí domácnosti veškerý potřebný komfort. Klimatická třída činí SN-N a ST-T. Vestavná lednice vyniká nižší hladinou hlučnosti třídy B, tak vás nebude rušit její chod. Hlavní přednosti vestavné lednice s mrazákem ELECTROLUX FlexiShelf LNT7TE18S3 Vestavná chladnička ELECTROLUX udrží potraviny čerstvé dlouhou dobu S funkcí NoFrost proti námraze na stěnách Mrazák se samoodmrazovací funkcí Velmi nízká hlučnost ...lednice díky třídě B Objem vestavné lednice je 192 l Mrazák má objem 61 l Vzhled lednice podtrhuje bílá barva Konstrukce je upravena tak, aby šly přehodit panty dvířek Rozměry vestavné lednice ELECTROLUX jsou 177,2 × 54,8 × 54,9 cm (V׊×H) Lednice váží 58 kg Co dalšího nabídne vestavná lednice ELECTROLUX? Samozřejmostí je i samoodmrazovací mraznička. Při vkládání nových potravin umí chladnička na krátký čas prudce snížit teplotu a velmi rychle vše dostatečně ochladit. Chybět nesmí účinná ventilace, která pomáhá dobře rozvést teplotu. Zcela samozřejmé je u vestavné ledničky ELECTROLUX dostatečně silné a úsporné LED osvětlení pro dobrý přehled a pohodlí při ukládání potravin. Ovládání a nastavení výrazně usnadní přehledný a jasný displej. Rozměry a uspořádání vestavné lednice ELECTROLUX Vestavná lednice s mrazákem ELECTROLUX FlexiShelf LNT7TE18S3 perfektně poslouží početným rodinám a zapadne do prostorné kuchyně. Samotná chladnička nabízí plných 192 l, poskytuje tedy ideální velikost pro menší rodinu. Na uspořádání všeho potřebného v ní naleznete 4 police. Prostor mrazáku má 61 l. Mrazák je členěn na 3 přihrádky. Rozměry lednice ELECTROLUX činí 177,2 × 54,8 × 54,9 cm (V׊×H). Hmotnost lednice činí 58 kg.

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543737222.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Kuchyně a jídelny Electrolux, Kuchyňské spotřebiče Electrolux, Chladničky Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ELECTROLUX FlexiShelf LNT7TE18S3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ELECTROLUX FlexiShelf LNT7TE18S3
Právě si prohlížíte...

20137,- Kč