Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Whirlpool WQ9 U2L POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Americká lednice Whirlpool WQ9 U2L POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Americká lednice Whirlpool WQ9 U2L POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Americká lednice Whirlpool WQ9 U2L POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Americká lednice Whirlpool WQ9 U2L POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Whirlpool WQ9 U2L POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Whirlpool WQ9 U2L POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Velká a přitom úsporná WHIRLPOOL WQ9 U2L je designově povedená a cenově dostupná kombinovaná chladnička o obřím objemu 591 litrů, která je jako stvořená pro milovníky velkého a přehledného prostoru. Spadá do úsporné energetické třídy E a jistě potěší i velmi tichým chodem, jelikož hlučnost nepřekročí hranici 37 dB. Vyspělé technologie Disponuje vyspělými technologiemi, jako jsou No Frost, Multi Flow, jež pomáhají k maximálnímu komfortu při používání. Technologie 6. Smysl aktivně kontroluj...e vnitřní vlhkost pro čtyřikrát delší čerstvost potravin, ideální teplotu obnovuje až pětkrát rychleji. V prostoru chladničky najdete dostatečný prostor pro všechny druhy potravin, nechybí ani samostatné zásuvky na zeleninu. Praktické funkce Samozřejmě nechybí funkce pro rychlé chlazení a rychlé mrazení. V neposlední řadě nutno zmínit propracovaný NoFrost systém, který díky proudění vzduchu snižuje vlhkost a zamezuje tak tvorbu námrazy. Komfort je pak podtržen úsporným LED osvětlením a intuitivním dotykovým ovládáním. Multi Flow Díky rovnoměrné cirkulaci vzduchu Multi Flow v ledničce Whirlpool vydrží potraviny mnohem déle čerstvé. Efektivně rozdělený prostor Prostor chladící části o objemu 384 l rozdělují 3 skleněné police, z čehož 2 jsou výškově nastavitelné. Samozřejmostí jsou pak transparentní boxy na ovoce a zeleninu. Ve dveřních přihrádkách je rovněž dostatek prostoru pro drobnější potraviny i vysoké láhve. V mrazící části o objemu 207 litrů se pak nachází další přihrádky pro přehledné uložení potravin.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 2001003385741.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Chladničky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

45 179,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Whirlpool WQ9 U2L POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Whirlpool WQ9 U2L POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Právě si prohlížíte...

41644,- Kč