Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2

Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2
Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2
Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2
Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2 .

Detailní informace

Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2 Základním vybavením každé domácnosti by měla být kvalitní lednice, která se postará o to, že si potraviny udrží svoji čerstvost, jedinečnou chuť a aroma, po co nejdelší možnou dobu. Skvělou volbou proto je americká lednice Whirlpool W4D7 XC2, která se pyšní objemem lednice 292 l a 110 l mrazící části. Rovnoměrná distribuce vzduchu a vlhkosti Aby bylo skladování potravin co nejefektivnější, disponuje chladnička Whirlpool moderní technologií MultiFlow. Tato funkce má za úkol, pomocí malých průduchů umístěných v... různých částech lednice, zajistit dynamické chlazení cirkulujícím vzduchem. Ten do vnitřního prostoru proudí různými směry, čímž je na všech policích udržována stejná teplota. Díky tomu je udržováno optimální prostředí a zamezuje se tvorbě bakterií. Technologie Total NoFrost Díky technologii Total No Frost dosáhne teplota v chladničce nastavené úrovně a zůstává stejná, čímž zaručuje delší životnost potravin. Netvoří se námraza a není tak nutné chladničku odmrazovat. Vlastnosti Mezi další skvělé vlastnosti této lednice patří nízká hlučnost a to pouhých 40 dB. Mrazicí výkon je 9 kg/24 hodin a nechybí ani 18 hodinová odolnost při výpadku proudu. Samozřejmostí je i LED osvětlení, díky kterému uvnitř spotřebiče vždy naleznete to, na co máte zrovna chuť, a navíc vám i usnadní noční návštěvy.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437611544.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Chladničky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

45 179,- Kč
Detail
10 389,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Whirlpool W4D7 XC2
Právě si prohlížíte...

16731,- Kč