Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice LG GML844PZKZ

Americká lednice LG GML844PZKZ
Americká lednice LG GML844PZKZ
Americká lednice LG GML844PZKZ
Americká lednice LG GML844PZKZ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice LG GML844PZKZ z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice LG GML844PZKZ .

Detailní informace

Americká lednice LG GML844PZKZ+ Americká lednice LG GML844PZKZ se stane nedílnou součástí vaší domácnosti. Se svou kapacitou 285 l pro chladničku a 143 l mrazících prostor budete mít dostatečný prostor, pro uchování všech vašich potravin na jednom místě. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie E, která vám ušetří finance. Pyšní se dlouhou řadou praktických funkcí, jako jsou Total No Frost, MultiAir Flow, Moist balance, DoorCooling a další. Ideální skladovací podmínky Technologie NatureFRESH se postará o všechny vaše smysly. Zachová potrav...iny plné chuti, voňavé a křupavé, přesně tak, jak je máte nejraději. V chladničce je udržována stálá nekolísavá teplota, která zajistí dlouho trvající čerstvost. LINEAR Cooling Funkce LINEAR Cooling se postará o rovnoměrné chlazení obsahu lednice bez výkyvů teplot, které skladovaným potravinám škodí. Tímto způsobem se vyvarujete rychlému kažení ovoce, zeleniny a ostatních skladovaných potravin. Dále se o čerstvost starají speciální průchody v přední části chladničky, které napomáhají udržovat rovnoměrnou teplotu. Kondenzační mřížka Přebytečná vlhkost bude kondenzovat na speciální mřížce, ze které nebude opětovně kapat na potraviny, čímž zamezí jejich rychlé zkáze a zajistí lepší vlhkostní rovnováhu. Vnitřní úspořádání Uvnitř lednice se nachází výrobník ledu, který vás potěší nejen v horkých letních měsících. Dále je zde umístěna praktická sklopná police, kterou si můžete nastavit dle svých aktuálních potřeb. Stop námraze PureNFresh je dvoufázový filtr, který poskytuje cirkulaci vzduchu a neutralizaci zápachů vyskytujících se v chladničce. Funkce Total No Frost zamezí vzniku námrazy a ušetří vám váš volný čas, který byste museli věnovat odmrazovaní. Nejmodernější technologie v akci Pomocí aplikace SmartThinQ budete moci svou lednici ovládat na dálku, například můžete v průběhu nákupu upravit vnitřní teplotu, tak aby byla ideální pro nově nakoupené potraviny. Tímto způsobem budete mít vždy přehled o aktuálním nastavení lednice. Úsporný kompresor Americká lednice ve svých útrobách uchovává invertorový lineární kompresor, který se pyšní výrazně nižším vnitřním třením nežli recipročního lineárního pohonu. Důsledkem je až o 32 % ušetřené energie.

Produkt je výrobek značky Lg ,distribuovaný s EAN kódem 8806098321513.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lg, Kuchyně a jídelny Lg, Kuchyňské spotřebiče Lg, Chladničky Lg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Americká lednice LG GML844PZKZ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice LG GML844PZKZ
Právě si prohlížíte...

34056,- Kč