Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Kluge KCF488D VADA VZHLEDU, ODĚRKY

Americká lednice Kluge KCF488D VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Americká lednice Kluge KCF488D VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Americká lednice Kluge KCF488D VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Americká lednice Kluge KCF488D VADA VZHLEDU, ODĚRKY

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Kluge KCF488D VADA VZHLEDU, ODĚRKY z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Kluge KCF488D VADA VZHLEDU, ODĚRKY .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má deformace pravého boku. Americká lednice Kluge KCF488D Americká lednice Kluge KCF488D přichází s velkým chladicím i mrazicím prostorem, kterými uspokojí potřeby celé rodiny. Tento čtyřdveřový luxusní model nabízí mimo jiné zásobník chlazené vody s integrovaným dávkovačem ve dveřích a spoustu vlastností a technologií, které nejenže vám usnadní péči o potraviny, ale také sníží výdaje za elektřinu. Full No Frost Nucená ventilace zajišťuje, že nedochází v chladící ani mrazící části k vytváření námrazy.... Automatické odmrazování vám ušetří nepříjemnou práci a zároveň i čas. Velký mrazící výkon Výkonný kompresor, izolace a kvalitní mrazící okruh s vyšší rychlosti oběhu chladiva zajišťují vysoký mrazící výkon. Díky tomu jsou potraviny rychleji zmrazené, sníží se tak riziko zkažení a potraviny si zachovají veškerou vůni, chuť i živiny. Super chlazení Funkce pro rychlé zchlazení sníží v krátkém čase teplotu v lednici. Díky tomu si čerstvě vložené potraviny zachovají déle své nutriční hodnoty a zároveň nedojde k prudkému nárůstu teploty v chladničce. Super mrazení Obdobným způsobem funguje také funkce pro rychlé mrazení, která nejenže zamrazí nové potraviny se zachováním jejich původní kvality, ale také současně chrání ostatní zmražené výrobky před nárůstem teploty v mrazicím prostoru. LED osvětlení Díky vnitřnímu LED osvětlení, které posvítí na každý kout, budete mít vždy přehled o uložených potravinách. Oproti klasickým žárovkám je toto osvětlení nejen velmi úsporné (to až o 80%), ale také nabízí delší životnost. Nízká hlučnost Lednice Kluge je vybavena izolačními materiály, které snižují hladinu hluku. Hlučnost se pohybuje pouze na pouhých 39 dB, takže se nestane spotebičem, o kterém byste neustále věděli a slyšeli jej.

Produkt je výrobek značky Kluge ,distribuovaný s EAN kódem 2001003422521.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kluge, Kuchyně a jídelny Kluge, Kuchyňské spotřebiče Kluge, Chladničky Kluge.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Kluge KCF488D VADA VZHLEDU, ODĚRKY a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kluge a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kluge najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Kluge KCF488D VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Právě si prohlížíte...

25791,- Kč