Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Hisense RS677N4WIF, 519 l

Americká lednice Hisense RS677N4WIF, 519 l
Americká lednice Hisense RS677N4WIF, 519 l
Americká lednice Hisense RS677N4WIF, 519 l
Americká lednice Hisense RS677N4WIF, 519 l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Hisense RS677N4WIF, 519 l z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Hisense RS677N4WIF, 519 l .

Detailní informace

Americká ledniceHisense RS677N4WIF Americká lednice Hisense RS677N4WIF se stane nedílnou součástí vaší domácnosti. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie F, která ušetří nejen vaše finance, ale i životní prostředí. Celkový objem chladící části je 334 l a mrazák pojme 185 l, což poskytuje dostatečné místo pro uskladnění potravin. Na první pohled vás lednice zaujme elegantním a jednoduchým designem, který skvěle zapadne do každé kuchyně. Lednice je vybavena integrovanou rukojetí, která podporuje celkový koncept hladkých linií. Kromě dotyko...vého LED displeje, který umožňuje intuitivní ovládání, vás určitě již na první pohled zaujme dávkovač chlazené vody zabudovaný ve dveřích lednice. Total No Frost - už žádná námraza! Intenzivní cirkulace chladného vzduchu v mrazničce snižuje hladinu vlhkosti a zabraňuje hromadění námrazy na potravinách a tvorbě ledu na stěnách mrazničky. Tím vám zcela odpadá nepříjemná nutnost pravidelného rozmrazování mrazničky, navíc jsou potraviny uchovávány vždy ve vynikající kvalitě. Multi AirFlow Díky rovnoměrné distribuci studeného vzduchu, kterou umožňuje systém Multi AirFlow, je v mrazničce i chladničce trvale udržována optimální teplota – jídlo je dokonale vychlazené, bez ohledu na to, na kterou polici ho umístíte. Rychlé chlazení Funkce intenzivního chlazení Super Cool sníží teplotu chladničky až na 3 °C, což je téměř o polovinu než při standardní teplotě. Je to ideální řešení pro prudké ochlazení potravin po velkých nákupech. Po šesti hodinách se funkce automaticky vypne a teplota v chladicí části se vrátí na své původní nastavení. Dveřní alarm Pokud se vám stane, že zapomenete zavřít dvířka lednice nebo je nezavřete nadoraz, upozorní vás zvukový signál. Tím vám pomůže snížit množství uniklého studeného vzduchu. Držák na lahve S praktickým držákem jsou vaše lahve a plechovky snadno přístupné a nezabírají místo na policích, které by jinak bylo použito k uložení jiných předmětů. LED osvětlení Vysoce účinné a zároveň úsporné LED žárovky se nachází jak v chladničce, tak i v mrazicím prostoru. Oproti běžným žárovkám mají LED světla delší životnost a spotřebovávají podstatně méně energie. Úsporný provoz Chystáte se odjet na cesty? Nezapomeňte lednici uvést do režimu EcoMode. Ten je vhodný zejména pro případ vaší dlouhodobé nepřítomnosti, kdy dveře lednice jsou nepřetržitě zavřené a nedochází tedy k průniku teplého vzduchu zvenčí dovnitř. Takto upravený provoz snižuje spotřebu energie a šetří váš domácí rozpočet.

Produkt je výrobek značky Hisense ,distribuovaný s EAN kódem 6921727055750.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hisense, Kuchyně a jídelny Hisense, Kuchyňské spotřebiče Hisense, Chladničky Hisense.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

24 999,- Kč
Detail

Pračka se sušičkou Hisense WDQR1014EVAJMB

Velikost 845 mm / Nerezová ocel / Hisense
15 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Hisense RS677N4WIF, 519 l a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hisense a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hisense najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Hisense RS677N4WIF, 519 l
Právě si prohlížíte...

18177,- Kč