Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 OBAL POŠKOZEN

Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 OBAL POŠKOZEN
Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 OBAL POŠKOZEN
Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 OBAL POŠKOZEN
Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 OBAL POŠKOZEN z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal.Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 se stane nedílnou součástí vaší domácnosti. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie E, která ušetří nejen vaše finance, ale i životní prostředí. Celkový objem chladící části je 278 l a mrazák pojme 149 l, což poskytuje dostatečné místo pro uskladnění potravin. Na první pohled vás lednice zaujme elegantním a jednoduchým designem, který skvěle zapadne do každé kuchyně. Lednice je vybavena integrovanou rukoje...tí, která podporuje celkový koncept hladkých linií. Jednoduché a intuitivní ovládání pomocí LED displeje umožní rychlé nastavení požadovaných vlastností ledničky. O lepší orientaci v prostoru se postará vnitřní LED osvětlení. Beznámrazové chlazení Chladící systém Total No Frost zabraňuje tvorbě námrazy v mrazničce, ale také v chladící části spotřebiče. Pozitivním výsledkem je optimální využívání vnitřního prostoru, čistý interiér a nízká spotřeba. Jednotlivé potraviny ani jejich obaly se k sobě nepřilepí, navíc budete ušetřeni manuálního rozmrazování, čímž získáte čas. Multi AirFlow Technologie Multi AirFlow se stará o rovnoměrnou distribuci studeného vzduchu, který je rozváděn pomocí ventilačních otvorů. V každém rohu lednice bude konstantní chladný vzduch, který udrží potraviny dlouhodobě čerstvé, plné chuti a živin. Invertorový kompresor Vysoce účinný invertorový kompresor lednice Hisense detekuje podmínky uvnitř spotřebiče a podle toho upraví chladicí výkon tak, aby teplota zůstala stabilní. Zabrání tím jejímu kolísání, které by vedlo ke znehodnocení potravin. S tímto moderním kompresorem pracuje chladnička vždy úsporně a v naprosté tichosti. Díky energeticky úspornému řešení kompresoru vám americká lednice Hisense bude sloužit dlouhá léta. Zásuvka pro cokoli Praktickou přihrádku Cool Fresh Box můžete kdykoli v případě potřeby přeměnit ze zásuvky na maso a ryby na zásuvku pro ovoce a zeleninu. Pro každou z variant nabízí tento box optimální prostředí, které jednoduše nastavíte mechanickým posuvníkem. o Pro déle čerstvou úrodu Prostorná zásuvka Moisture Fresh Crisper je speciálně navržena tak, aby udržela skladované ovoce a zeleninu po delší dobu čerstvé a uchovala jejich živiny. K tomu jí pomáhá nízká teplota a mechanický regulátor vlhkosti. Rychlé chlazení Funkce intenzivního chlazení Super Cool sníží teplotu chladničky až na 3 °C, což je téměř o polovinu než při standardní teplotě. Je to ideální řešení pro prudké ochlazení potravin po velkých nákupech. Po šesti hodinách se funkce automaticky vypne a teplota v chladicí části se vrátí na své původní nastavení. Integrovaná rukojeť Stylový a praktický prvek, který nevyčnívá. I tento drobný detail dodá vaší kuchyni elegantní a moderní vzhled. LED osvětlení Vysoce účinné a zároveň úsporné LED žárovky se nachází jak v chladničce, tak i v mrazicím prostoru. Oproti běžným žárovkám mají LED světla delší životnost a spotřebovávají podstatně méně energie.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003434609.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Neuvedeno, Kuchyně a jídelny Neuvedeno, Kuchyňské spotřebiče Neuvedeno, Chladničky Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

4 729,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Hisense RQ515N4AC2 OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

16831,- Kč