Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Gorenje NS9DXLWD

Americká lednice Gorenje NS9DXLWD
Americká lednice Gorenje NS9DXLWD
Americká lednice Gorenje NS9DXLWD
Americká lednice Gorenje NS9DXLWD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Gorenje NS9DXLWD z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Gorenje NS9DXLWD .

Detailní informace

Americká ledniceGorenje NS9DXLWD Prostorná, výkonná, spolehlivá. Taková je dvoudveřová americká lednice Gorenje NS9DXLWD. Dokonalý pomocník do každé větší rodiny a skvělá volba do každé moderní kuchyně. Nabízí celkovou kapacitu 519 l, z čehož 334 litrů připadne chladničce a 185 litrů mrazicí části. Svou energetickou třídou spadá do kategorie D, která vám zajistí větší finanční úspory. Zcela jistě zaujme i svým jednoduchým a elegantním provedením.Větším lákadlem než vzhled jsou ovšem beze sporu její funkce a výbava. Například prázdninový režim H...olidayMode je výborným pomocníkem v době, kdy si užíváte dovolenou. Sníží spotřebu na minimum a uchová potraviny uvnitř čerstvé. Beznámrazová technologie NoFrost Plus vám ušetří čas a práci vlastním automatickým odmrazováním. Těšit se můžete také na dávkovač perfektně vychlazené vody. A to není zdaleka vše! Už žádné odmrazování Technologie NoFrost Plus se osvědčila jako nejlepší chladicí systém na trhu, protože účinně brání hromadění ledu v interiéru mrazicího prostoru. Do mrazničky je vháněn suchý vzduch, který nezpůsobuje srážení vzduchu ve vnitřním prostoru a vytváření námrazy. Obaly nebo kousky potravin se na sebe nelepí a interiér zůstává čistý. Nemusíte již ztrácet čas odmrazováním, které je jak časově, tak energeticky náročné. Také je díky tomu zajištěno dokonalé mikroklima v chladničce. Ideální klima v každém koutu lednice Multiflow 360° je funkce, která zajišťuje rovnoměrné rozdělení vzduchu v chladničce. Díky tomuto dohází k optimální cirkulaci vzduchu a v celém vnitřku jsou nastaveny ty nejlepší skladovací podmínky. Efektivně navržený interiér Americká lednice Gorenje je konstruovaná tak, aby vám poskytla co nejvíce vnitřního prostoru pro větší množství potravin. Skleněné poličky, velké zásuvky i dveřní přihrádky napomáhají lépe si zorganizovat všechny suroviny a mít tak nad nimi jasný přehled. Rychlé mrazení Funkce FastFreeze slouží k okamžitému zmrazení velkého množství jídla najednou, díky čemuž si zachovají maximální množství vitamínů a chuti v potravinách. Přibližně po 26 hodinách se funkce automaticky vypne a teplota v mrazícím prostoru se vrátí do původního nastavení. Vychutnejte si čerstvé ovoce a zeleninu, jako ze zahrady Pro objemnou zásuvku CrispZone je charakteristická nízká teplota, díky které zůstanou ovoce a zelenina déle čerstvé a svěží. LED osvětlení, které dlouho vydrží LED žárovky jsou vynikající volbou do chladniček, protože jsou vysoce účinné a ve srovnání s běžnými žárovkami mají delší životnost a spotřebovávají výrazně méně energie.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782616990.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Chladničky Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 239,- Kč
Detail

Americká lednice Gorenje NRS9182VX1

Velikost 1793 mm / Šedá / Gorenje
20 129,- Kč
Detail

Americká lednice Gorenje NRS9182VX

Velikost 1793 mm / Nerezová ocel / Gorenje
19 599,- Kč
Detail

Vestavná lednice Gorenje RBI4182E1

Velikost 1772 mm / Bílá / Gorenje
13 999,- Kč
Detail
2 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Gorenje NS9DXLWD a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Gorenje NS9DXLWD
Právě si prohlížíte...

23642,- Kč